0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Ch L'Eau 2017

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera CH L`Eau 2017 Туалетна вода
Немає у наявності
Carolina Herrera CH L`Eau 2017 Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Модний бренд Carolina Herrera заснувала у 1981 році молодий дизайнер Кароліна Еррера. Її дебютна колекція одягу для жінок мала просто приголомшливий успіх, що спонукало модельєра на переїзд із рідної Венесуели до Нью-Йорка та активний розвиток власного будинку моди. Бездоганний смак, тонке почуття стилю та незмінна елегантність кожного створюваного образу принесли їй величезну популярність і навіть дозволили стати особистим стилістом перших леді США – від Жаклін Кеннеді до Лори Буш та Мішель Обами.

Поступово в асортименті торгової марки з'явилися аксесуари та парфумерія, серед яких чарівний CH L`Eau 2017 . Це стильний східний квітковий букет, що є більш свіжою, грайливою та легкою версією оригінальної композиції, представленої у 2011 році. Аромат вишуканий і світлий, що моментально покращує настрій і заряджає неймовірною енергією. Радує багатою палітрою відтінків, постійними трансформаціями на шкірі та гарною грою відблисків, ідеально підходить для спекотної погоди. Він підкреслить гарний смак і шарм своєї власниці, додасть їй витонченості та жіночності.

Відкривається чудова композиція дзвінким розсипом сонячних цитрусів. Червоний апельсин із лимоном щедро припорошені пікантними спеціями, які додають звучанню спокусливу динаміку та налаштовують на позитив. Кардамон, імбир і перець приємно лоскочуть рецептори і хвилюють кров, розсипаються міріадами завзятих іскорок і допомагають відволіктися від рутини та сірості. Кокетливим прянощам вторить соковита зелень чаю мате та ветівера, на тлі якої, як на смарагдовому оксамитові, розпускаються запашні бутони прекрасних квітів.

Неролі, флердоранж і троянда зачаровують чарівним танцем білих пелюсток, граційно кружляючи в обрамленні шовковистих мускусних струменів. Їхня медова насолода і трепетна витонченість чудово відтіняє шляхетну велич кашмірської та кедрової деревини, щоб потім повільно затихнути в затишних обіймах почули. Це шовковистий флер, що лягає на плечі мерехтливою вуаллю, чарівний еліксир, що додає спокусливого блиску очам і дає можливість відчути себе чарівною та бажаною. Бездоганне втілення чуттєвості та елегантності!

Парфум делікатний та виразний, ідеально підходить для денного ансамблю. У його компанії можна вирушити на роботу чи побачення, ділову чи дружню зустріч, коктейльну вечірку чи прогулянку набережною. Він чудово поєднується як із суворим костюмом, так і романтичним сарафаном у підлогу.

Видання поміщене у стильний циліндричний флакон, оформлений у контрастних червоних та ніжно-блакитних тонах. На шийці пляшечки красується підвіска з ініціалами дизайнера, а вінчає фіал золотистий глянцевий ковпачок. Така туалетна вода стане вдалим придбанням для весняно-літнього сезону. Купити Carolina Herrera CH L`Eau 2017 в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.