0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Wanted by Night

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Wanted By Night Парфумована вода
46 грн
Azzaro Wanted By Night Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Azzaro Wanted By Night Набір (парфумована вода 100 мл + мініатюра 15 мл)
Немає у наявності

Azzaro Wanted by Night – знайти свій ідеал !

 

Розшукується найпривабливіший і харизматичний чоловік на вечірці! Розшукується ідеальний донжуан, веселий та привабливий авантюрист, чий чоловічий шарм не знає собі рівних! Його єдиний слід – приголомшливо чуттєвий аромат Azzaro Wanted by Night , що наповнює простір теплими пряними та коричними, фруктовими та деревними, солодкими та цитрусовими, амбровими, тютюновими та фужерними акордами, зливаючись у запальну мело.

Це - яскравіша, експресивніша, вечірня версія сучасного бестселера Azzaro Wanted, у впізнаваному флаконі у вигляді обойми револьвера, вміст якої став більш насиченим відтінком, передаючи сутність аромату.

Парфум стане чудовим вечірнім компаньйоном на осінньо-зимовий сезон для стильного, драйвового чоловіка на модній паті, на побаченні, у клубі чи дружній зустрічі «без краваток».

Трохи історії

 

Парфумерна композиція, незважаючи на свою ультрасучасність та трендове звучання, присвячена епосі 70-х, коли Лоріс Аззаро створив свій модний бренд і насолоджувався вечірками від заходу сонця до світанку. У свою чергу, пана Аззаро надихала епоха «божевільних 30-х років» минулого століття, образ Великого Гетсбі, дух авантюризму і той особливий кураж, який робить життя таким яскравим і неповторним.

Образ неординарного, привабливого чоловіка знайшов своє відображення у цьому деревно-пряному ароматі, над яким працювали парфумери Квентін Біш та Мішель Жерар (Quentin Bisch та Michel Girard).

Ефектний флакон незвичайної форми ви дізнаєтесь з першого погляду! Цей дизайн поєднує всю лінію Wanted , в якій на сьогоднішній день вже дев'ять видань, причому не тільки для чоловіків, але і для жінок. Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Azzaro Wanted by Night ви можете швидко, за оптимальною ціною та гарантією справжності.

 

Усі авантюри цієї ночі!

Парфум стартує насиченим пряним акцентом кориці, яка чудово поєднується з цитрусовим тандемом мандарину та лимону. Елегантність цієї прелюдії додає шляхетна лаванда.

У «серці» композиції панують солодкі фруктові ноти, оповиті бальзамічною смолою ладану, приправлені яскравим спеціальним нюансом куміну на запашній підкладці червоного кедра .

Завершується твір незрівнянним міксом дорогого тютюну з ваніллю в дуеті з розкішною шкірою. Деревна база з кедра та кипарису довершить враження пікантним фінальним штрихом чуттєвих почуттів. Молекула Iso E Super привносить в цю парфумовану воду особливу красу деревного акценту, розцвічуючи його відтінками амбри, оксамитовими тонами і теплом, що розташовує.

Якщо вам імпонує образ харизматичного, чуттєвого, привабливого чоловіка, вам неодмінно варто купити Azzaro Wanted by Night в інтернет-магазині La Grande – це ваш аромат! Також він стане чудовою ідеєю для подарунка чоловікові, який завжди в центрі уваги та сповнений чарівності!