0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Loewe Agua de Loewe Miami

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Loewe Agua de Loewe Miami Туалетна вода
1 245 грн
Loewe Agua de Loewe Miami Туалетна вода (тестер без кришечки)
100ml
1 890 грн

Loewe Agua de Loewe Miami – яскрава чарівність Флориди!

 

Одним з найпривабливіших місць на земній кулі, безперечно, можна вважати Майамі – чудове місто та чудовий пляж на березі Атлантики, одне з найколоритніших та найпрестижніших місць у США. Не дивно, що у свою ефектну акватичну колекцію іспанський будинок Loewe включив туалетну воду, присвячену цьому незабутньому місту, де панує сонце, щастя та безтурботність. Agua de Loewe Miami створює атмосферу райського відпочинку, наповнюючи простір ароматами цитрусів та білих квітів у тональності свіжості, з відтінками фужерних та мускусних нот.

Прикрасьте себе цим ароматом на морському узбережжі, куди ви відправляєтеся відпочивати, на прогулянці або романтичному побаченні, насолоджуйтеся всіма його відтінками, спостерігаючи заходи сонця і світанки, пориньте в клубне нічне життя Майамі - і проживіть цей період на максимумі задоволення!

Історія аромату

 

Колекція Agua de Loewe веде свій початок з 2008 року, коли однойменний парфум, створений головним парфумером бренду Еміліо Валеросом, завоював серця всіх, хто шукав ідеальний літній аромат. З того часу лінія поповнилася ще п'ятьма найцікавішими фланкерами, кожен з яких присвячений чудовому місцю на планеті, самим світобудовою, призначеним для дивовижного відпочинку. Крім «Майамі», в 2011 з'явилася композиція «Mediterraneo», натхненна Середземним морем, в 2013 році вийшов парфум, який оспівує чарівність містечка Кала д'Ор - улюбленого іспанського курорту на Майорці, а незабутню атмосферу суші воді «Маямі Біч» (2018).

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів у вигляді прозорої бутлі, ніби наповненої чистою морською водою – так оформлена вся лінія, і лише «Майамі» виділяється контрастним дизайном, що поєднав бірюзову зелень і вишуканий лавандовий тон. Флакон виглядає ефектно, і, безперечно, прикрасить літню колекцію навіть найвибагливіших поціновувачів!

Купити Loewe Agua de Loewe Miami в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекають тільки оригінальні парфуми бренду, що став іспанською іконою моди та стилю на багато десятиліть поспіль.

 

Ідеальний релакс у Майамі!

Композиція захоплює з перших секунд – неможливо встояти перед яскравою чарівністю звучного цитрусового акорду, майстерно складеного з кислинки лимона, шарму гіркого апельсина та ароматних іскорок танжерину – особливо смачного іспанського сорту мандаринів.

Їм вторять серцеві ноти білих кольорів: неролі та петітгрейн продовжують цитрусову тему, а конвалія витончено їх відтіняє.

У фіналі квіткова лінія розвивається оксамитовими акордами ірисів, а мускус огортає їх чудовою чуттєвою хмаринкою.

Якщо вам імпонують цитрусові, квітково-арроматичні твори у стилі унісекс – ідея купити для літнього сезону Loewe Agua de Loewe Miami в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!