0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Les Liquides Imaginaires L'Ile Pourpre

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Liquides Imaginaires L'Ile Pourpre Парфумована вода
3 334 грн
Les Liquides Imaginaires L'Ile Pourpre Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Les Liquides Imaginaires L'Ile Pourpre Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Les Liquides Imaginaires L'Ile Pourpre - острів пурпурових фантазій

 

Унікальний нішевий бренд, що пропонує своїм шанувальникам «Рідкі враження», цього разу буквально вражає уяву навіть досвідчених людей: Les Liquides Imaginaires L' Ile _ Pourpre розповість вам дивовижну історію про далекий острів в океані, що, подібно до саду, покривається чудовими фіолетово-пурпуровими плодами, які пахнуть так чудово, що немає сил відірватися від цієї спокусливої краси. Ось чому жоден з мандрівників ще не повертався доброю волею з цих райських місць, і ніхто не знає точно, де ж шукати таємничий острів…

Цей шипрово-фруктовий запах складно передати словами, адже вони надто бідні для такого різноманіття відтінків: мускусних та деревних, амбрових та ароматичних, свіжих та теплих пряних. Дивовижний вибір для весняних та осінніх днів, а також літніх вечорів – романтичний, жіночний, незвичайний і такий привабливий!

Історія аромату

 

Бренд з інтригуючою та багатообіцяючою назвою «Рідкі враження» з'явився нещодавно: у 2011 році він представив свою першу композицію, а зараз у його портфоліо вже понад 20 творів. Авторами ідеї та концепції стали Філіппе Ді Мео та Давид Фроссар. Вони бачили своє дітище як нішевий парфумерний будинок, де композиції старанно продумуються майстрами, компоненти підбираються особливо ретельно, а колекції є трилогії, пов'язані загальної темою.

Так, «Пурпур», створений майстром Nadege Le Garlantezec у 2016 році, увійшов до галереї Les Eaux Imaginaires, що оспівують улюблені кольори засновників бренду: крім пурпурового, ви можете милуватися також жовтим втіленням пустелі та ніжно-блакитним символом річки під назвою Ніжно-блакитним символом річки.

Дизайнери бренду теж гідні компліментів: вони запропонували цікаву, оригінальну форму для парфумів, і тепер їх легко впізнати за контурами флаконів у будь-якому парф-бутику світу.

Купити Les Liquides Imaginaires L' Ile Pourpre в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього ексклюзивного французького бренду.

 

Насолодитися чарами моменту…

Щоб передати унікальну ідею парфуму, були використані так само рідкісні та красиві компоненти.

Першим вступає зелений акорд, де панує ангелика з її солодкувато-трав'яним, чуттєво-мускусним, трохи орієнтальним ароматом. Вона доповнена ефектною та неординарною нотою шисо – свіжо-пряною, трав'яно-зеленою, соковитою та яскравою. Пряну тему підтримує також експресивний імбир, а соковиту цитрусову терпкість дарує бергамот.

У «серце» манливу фруктову ноту спокуси втілює солодкий інжир, а пажитник, що його доповнює, привносить горіхово-пряний, з солодкою гіркуватістю акцент, співзвучний артемізії – ароматного полину.

У фіналі можна насолодитися красою деревного тандему білого кедра та кашмерану, доповнених східним колоритом пачулів, а також ніжною хмаринкою амброксану та збитих вершків.

Вам, безперечно, варто купити Les Liquides Imaginaires L' Ile Pourpre в інтернет-магазині La Grande, якщо вам імпонує нестандартна парфумерія, яка виділить вас з натовпу і підкреслить індивідуальність.