0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія L'Artisan Parfumeur Al Oudh

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

L`Artisan Parfumeur Al Oudh Парфумована вода (тестер)
100ml
3 410 грн
L`Artisan Parfumeur Al Oudh Парфумована вода
Немає у наявності

У 2009 році будинок нішевої парфумерії L`Artisan Parfumeur представив вишуканий східний пряний аромат Al Oudh . Композиція в стилі унісекс підходить як для жінок, так і для чоловіків. Її автором став креативний парфумер Бертран Дюшафур (Bertrand Duchaufour), який співпрацює з такими торговими марками як Christian Dior, Aqua Di Parma, Amouage, Jo Malone та Comme des Garsons.

Парфум випущений у рамках серії "Екзотичні подорожі" та присвячений легендарній магії Аравійського півострова. Це чарівний і багатий край, в якому димні пахощі переплітаються з пахощами шкіряних сідел і вуздечок, на розжареному піску розпускаються дивовижні квіти, на золотих тацях подають чудові десерти, а в витончених різьблених скриньках з дорогоцінної деревини та олії зберігають натуральні. Справжній феєрверк запахів і фарб, запаморочливий і невимовно прекрасний у всій своїй пишності та багатогранності. Справжнє дихання Тисячі та однієї ночі, віртуозно втілене у чуттєвому та складному букеті.

Відкривають сліпучу піраміду чарівні акорди сухофруктів та фініків. Їх вишукана насолода манить чарівними півтонами, розливаючись по шкірі вкрадливим і ніжним пошепки. Щедрий розсип дорогоцінних спецій підвищує градус інтриги, змушуючи композицію спалахувати міріадами відтінків і розсипатися чарівними вогниками. Аромат іскриться і грає, зачаровує пікантною красою шафрану та витонченою грацією кардамону, захоплює кокетливою пустотою рожевого перцю і заворожує мерехтливими кминовими акцентами.

Натиск темпераментних прянощів пом'якшують трепетні пелюстки. Апельсиновий колір, неролі, ірис і троянда сплетені в єдину симфонію чуттєвості та млості, яка допомагає забути про всі негаразди та проблеми, відволіктися від суєти і просто віддатися спокусливій спокусі. На зміну п'янким квітковим мотивам приходить величний і благородний уд, чия темна смолистість і тягуча томність чудово доповнює карамельні переливи циветти, мирри та ладану. Це ефективний афродизіак, поданий під найлегшою вуаллю бобів тонка і мускус. Замшево-м'які акценти шкіри вдало підкреслюють аристократичну гіркоту ванілі, неквапом підводячи до розкішної бази, де панує віргінський кедр, пачулі та сандал.

Парфум імпозантний та респектабельний, урочистий та ідеально збалансований. Ідеально підходить для заходів, свят, романтичних побачень чи культурних подій. Це той самий фінальний штрих, який зробить ваш образ абсолютно бездоганним, помістить вас у центр загальної уваги, щоб ви могли насолоджуватися компліментами та захопленими поглядами.

Купити L`Artisan Parfumeur Al Oudh в Україні можна в інтернет - магазині La Grande. Продукт випущений у концентрації парфумованої води, відрізняється відмінною стійкістю та розкішним шлейфом. Відмінно підходить для вечірнього образу чи прохолодної погоди.