0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Jo Malone English Oak & Hazelnut

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

217 грн
Jo Malone English Oak & Hazelnut (Одеколон English Oak & Hazelnut 30 мл + Одеколон English Oak & Redcurrant 30 мл)
Немає у наявності

Jo Malone English Oak & Hazelnut – натхнення Шервудського лісу

Істинно британський бренд Jo Malone відправляє нас у подорож на північ Великобританії, в Ноттінгем, де в тіні вікових дубів легендарного Шервудського лісу зберігається дух англійської мужності – коректної та задумливої, абсолютно надійної та шляхетної. Фужерний одеколон English Oak & Hazelnut створює атмосферу таємничості та натхнення, обволікаючи своїми деревними, горіховими, землістими, ледь солодкуватими ароматичними акордами.

Аромат має осінній настрій, зливаючись із цією багатою на емоції часом ароматом дубової кори та горіхів, але чудово підійде і для погоди в дусі «англійського літа» - нежаркої та стриманої.

Бренд позиціонує цей одеколон як унісекс-композицію, і хоча шанувальники творчості Джо Мелоун воліють носити English Oak & Hazelnut як чоловічий варіант, проте жінкам з цілісним, сильним характером, філософського складу розуму він підійде чудово!

Історія аромату

 

Творчість незвичайно талановитої та різнобічно обдарованої Джо Мелоун вперше було оцінено представниками лондонського вищого світу на початку 90-х років минулого століття, коли вона запропонувала клієнтам спочатку ароматизовані олії для ванн, а потім і свіжі, витончені, у британському стилі. Талант молодого парфумера був підтриманий корпорацією Есті Лаудер, завдяки чому бренд отримав активний розвиток та чудову маркетингову підтримку, а Джо – можливість творити без огляду на складність ведення бізнесу.

Коли в 2006 році пані Мелоун пішла з компанії, щоб насолодитися сім'єю та розкрити інші свої таланти, парфумерний будинок Jo Malone став залучати найвідоміших парфумерів світу для співпраці та продовження унікальної колекції. Ось як вийшло, що прем'єрний дует осені 2017-го був створений Яном Васньє (Yann Vasnier), який представив два одеколони, присвячені культовим для британців англійським дубам – перший у поєднанні з нотою лісового горіха, другий (English Oak & Redcurrant) – доповнений пік акцентом червоної смородини.

Важливим моментом стала взаємодоповнюваність та взаємозамінність будь-яких композицій бренду між собою: немов із кубиків Лего, з різних ароматів можна за бажання скласти власний унікальний аромо-код. Багато шанувальників марки із задоволенням займаються подібною творчістю, комбінуючи поєднання та насолоджуючись результатами. Так, благородний English Oak & Hazelnut чудово поєднується з динамічнішим і близьким йому за духом Blackberry & Bay.

 

Jo Malone English Oak & Hazelnut: під покровом національного символу Британії

Одеколон зустрічає нас рідкісною для парфумерії нотою фундука - лісового горіха з його ледь гіркуватим деревним звучанням і одночасно - солодким горіховим нюансом, що нагадує праліне.

У серці композиції пахне білий кедр – смолисто-хвойний, аристократичний.

Базовою нотою звучить домінанта одеколону - знаменитий англійський дуб: теплий, димний, моховий, з безліччю відтінків багатогранної палітри - від аромату землі до солодкуватих аспектів ванілі.

Хоча це рідкісний нішевий бренд, купити Jo Malone English Oak & Hazelnut в Україні ви зможете в інтернет-магазині La Grande, замовивши найулюбленіший аромат всього в кілька кліків, або протестувавши аромати особисто в нашому київському шоу-румі.