0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chanel Bleu de Chanel Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chanel Bleu de Chanel Parfum Духи (тестер)
6 057 грн
199 грн
Хіт
Chanel Bleu de Chanel Parfum Набір (духи 20 мл + 2 флакони по 20 мл запаски) (тестер)
Немає у наявності
Chanel Bleu de Chanel Parfum Набір (духи 3 змінні флакони по 20 мл)
Немає у наявності

Bleu de Chanel Parfum – квінтесенція чоловічого шарму

 

Неймовірно цілісний і гармонійний, вишуканий і шляхетний, по-справжньому досконалий Bleu de Chanel Parfum – аромат тріумфу, респектабельності, нескінченної чарівності та впевненості в собі.

На відміну від виражено осінньо-зимової туалетної води, парфуми набагато універсальніші і будуть чудово відчуватися практично в будь-який сезон - хіба що для літньої спеки варто підібрати щось легше.

Заслуговує на безліч компліментів і розкішний дизайн флакона, для якого було обрано темно-синє скло глибокого, аристократичного відтінку, у версії парфуму прикрашене золотими літерами назви.

Вам, безумовно, варто купити Bleu de Chanel Parfum в інтернет-магазині La Grande, якщо вам імпонує класична версія, але завжди хотілося чогось більшого.

Історія аромату

 

Ідея цього неймовірно красивого парфуму вперше народилася у знаменитого парфумера Жака Польжа, який представив своє деревно-фужерне геніальне творіння у 2010 році у форматі туалетної води. Усі, хто розуміється на парфумерії, відразу зазначили, що твір виявився справжнім шедевром. Звичайно ж, будинок Шанель не міг не розвинути цю багатогранну тему, і в 2014 році з'явилася парфумована вода роботи того ж майстра – чуттєвіша та орієнтальніша, наче оксамитова, з глибоким опрацюванням амбрових та бальзамічних нот – у той час як туалетна вода відчувалася в першу черга як цитрусово-деревна та дуже шлейфова.

Нарешті, рік 2018 року приніс нам справжню квінтесенцію ідеї – розкішний твір сина великого майстра – не менш талановитого Олів'є Польжа, створений у форматі парфумів. Його аристократичне, мужнє, по-справжньому королівське звучання захоплює всіх, кому довелося познайомитися з ним.

Обличчям рекламної кампанії всієї трійки ароматів став надзвичайно привабливий французький актор Гаспар Ульєль (Gaspard Ulliel), володар прекрасних очей, що вражають своєю синьовою, і страшенно приємною посмішкою! Ролик отримав назву "Будь непередбачуваним!", а знімав його сам Мартін Скорсезе. Не дивно, що дівчата всього світу божеволіли від привабливого героя, що прямує нічним містом – його шарм якнайкраще передав справжню душу парфуму.

Купити Bleu de Chanel Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлено все чудове тріо цього всесвітньо відомого, розкішного паризького бренду.

 

Королівський синій – ваш цвіт!

Композиція відкривається цитрусовим поєднанням гіркої ароматної лимонної цедри та терпкого аристократичного бергамоту. М'ята вносить у цей старт свіжість та прохолоду, а артемізія – витончену полинову ноту.

Серцевий акорд дарує благородний акцент умиротворюючої лаванди та м'ятно-зеленої герані, які незрівнянно звучать із яскравими зеленими нотами, а приємну фруктову насолоду привносить сюди пікантний нюанс ананаса.

Найбільш звучно і вражаюче звучить фінал, де на перший план виходять дерев'яні ноти вершкового сандала, смолистого білого кедра та дерев'яного бурштину у поєднанні з солодко-пряними бобами тонка. Унікальна молекула "iso e super" привносить в основу парфуму унікальний і дуже приємний дерев'яно-кедровий колорит з відтінками ветівера, амбри та пачулів, посилюючи інші інгредієнти.