0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Stella Mccartney Stella (2014)

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Stella McCartney Stella (2014) Парфумована вода
Немає у наявності
Stella McCartney Stella (2014) Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Бути в повній гармонії з собою, отримувати задоволення від ранкового пробудження, ловити і запам'ятовувати кожну радісну мить, якою обдаровує її всесвіт протягом дня – такі основні принципи цієї жінки. Її щоденне щастя було б неповним без улюбленого аромату – тонкої та жіночної парфумованої води Stella (2014), представленої відомим британським брендом Stella McCartney .

Її зірка засяяла ще наприкінці минулого століття. Стелла МакКартні з'явилася у родині фотографа та відомого музиканта, засновника легендарного британського гурту Пола МакКартні у 1971 році. Свій життєвий шлях вона обрала ще у підлітковому віці – дівчина вирішила, що займатиметься дизайном одягу. Свою першу роботу вона створила о шістнадцятій. Потім були роки навчання у спеціалізованих коледжах. Під час випуску з одного з них юний модельєр представила першу колекцію модного жіночого одягу – ці вироби незабаром розлетілися популярними бутіками Лондона, де продавалися під іменами різних брендів. Стелла навчалася у талановитих кутюр'є, і одного з них, Карла Лагерфельда, замістила на посаді креативного директора Chloe. Модельєр співпрацювала з Gucci, а зараз створює спортивні вироби Adidas. Про неї зняли документальний фільм, її талантом захоплюються світові зірки, для яких МакКартні шила вбрання.

Кожній жінці, яка бажає насолодитися ніжним дотиком бархатистих пелюсток, потонути в витонченому та природному пахощі квіткових відтінків, варто купити Stella (2014) . Вишукані «квіти від Стелли», фірмові ноти троянди і півонії, які торгова марка часто використовує у композиціях, що випускаються нею, називають особливими. Шанувальники цього парфуму рекомендують його тестувати всім любителькам тендітної троянди - настільки чисто, натурально і м'яко вона тут звучить.

Початкова версія композиції, випущена 2003 року, стала дебютним виданням бренду. Робота Відомого Жака Кавалльє, який є автором оригінального формулювання, набула популярності в модній спільноті. Тому виробник щорічно радував своїх шанувальниць новими лімітованими виданнями. У 2014 році аромат був перевиданий, а через рік з'явилася легша його варіація, представлена в концентрації туалетної води.

Stella (2014) – це молодість, елегантність, жіночність та енергія. Це радість від усвідомлення того, що ваше відображення у дзеркалі ідеальне, і ви виглядаєте привабливо та розкішно. Композиція адресована жінці, яка прагне підібрати аромат, який би пахнув неординарно, не був надмірно популярним і підкреслював її унікальність.

Ароматна симфонія стартує благородними рожевими відтінками, що злилися разом з акцентами півонії та соковитого мандарину. Сольна пісня королеви квітів відчувається у «серці» парфуму. Його фінал звучить елегантними нотами деревини та дарує тепло амбрового акорду.

Придбати парфумерію Stella McCartney у Києві ви можете, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande, або відвідавши наш шоу-рум, контакти якого можна знайти на сторінках сайту.