0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Loewe Solo Loewe Origami

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Loewe Solo Loewe Origami Туалетна вода
Немає у наявності
Loewe Solo Loewe Origami Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Loewe Solo Loewe Origami : секрет Японії розкритий!

 

Іспанський модний будинок Loewe запропонував своїм шанувальникам несподівану варіацію своєї найстильнішої колекції Solo Loewe . Фужерна композиція Origami аромат у японському стилі, що увібрав у себе всі відтінки свіжих прянощів та дерева, цитрусів та амбри, лаванди, трав та зелені.

Це дивовижне іміджеве рішення для весняних та літніх днів, яке ідеально доповнює образ активного молодого чоловіка, що веде динамічний спосіб життя, який багато часу проводить не тільки в офісі, а й на заміських прогулянках, на природі, у подорожах. Парфум захопить вас не тільки своєю гідною стійкістю, а й чудовим вираженим шлейфом, який відчують усі, кому пощастить опинитися у вашій компанії.

Джинси та білі сорочки так само чудово поєднуються з цим ароматом, як і стильні костюми – він позначить і вашу світлу, яскраву енергетику, і відмінний смак, і прагнення бути несхожим на інших – абсолютно унікальним!

Трохи історії

 

Колекція «Соло Лоеве» відома з 2004 року, коли вийшло перше видання – фужерний ароматично-пряний витвір головного парфумера Лоеве – Еміліо Валероса та талановитого майстра Лорана Ле Гернека. Парфум миттєво став новою «іконою стилю» – це чудовий зразок ексклюзивної нішевої парфумерії для поціновувачів із тонким смаком та прагненням до елегантної розкоші.

Колекція здобула продовження, і зараз вона налічує тринадцять фланкерів. Одним з найкращих, безперечно, можна вважати унікальний парфум «Оригамі» 2018 видання, присвячений японській тематиці, і зокрема – особливому мистецтву складання фігурок з паперу.

Японська парфумерна традиція має на увазі свіжість і витонченість звучання, властиві цій культурі аромати ненав'язливі, але високі та вишукані. Саме такий і «Оригамі» - зовсім незвичайний і тому такий вражаючий!

Заслуговує на компліменти і фірмовий дизайн флаконів. Дороге скло лаконічної строгої форми прикрашене вставкою та кришкою у формі листа, складеного для орігамі – ідеальне втілення концепції самого твору!

Купити Loewe Solo Loewe Origami в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього нішевого бренду.

 

Склади свій образ як орігамі!

Химерний візерунок складається насамперед із свіжих, соковитих, іскристих цитрусів – яскравих нот бергамота та італійського лимона, обсипаних жменею запашних прянощів – базиліка та розмарину, кардамону та анісу.

В абсолютній гармонії з ними знаходиться прохолодний, благородний серцевий акорд, в якому пахощі аристократичної лаванди підкреслено також лавандовим екстрактом і витончено прикрашене нотою нотою ментолово-квіткової герані.

Завершують враження багатопланові дерев'яні відтінки ветівера з його димно-шоколадними переливами, чудового дерев'яного бурштину Amberwood. Їх шарм багаторазово посилений чуттєвою магією мускусу та амбри та пряним колоритом пачулів.

Вам, безумовно, варто купити Loewe Solo Loewe Origami в інтернет-магазині La Grande, якщо ваш ідеал – неординарність та свіжість сприйняття!