0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Mademoiselle L'Eau Tres Belle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Mademoiselle L'Eau Tres Belle Туалетна вода
Немає у наявності
Azzaro Mademoiselle L'Eau Tres Belle Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Azzaro Mademoiselle L'Eau Tres Belle Туалетна вода
Немає у наявності

Модний бренд Azzaro був заснований уродженцем Сицилії Лорісом Аззаро у 60-х роках минулого століття. Спочатку він спеціалізувався на випуску прикрас та аксесуарів, поступово розширивши свій асортимент до власної лінії одягу та парфумерії. Вся продукція торгової марки відрізняється особливою витонченістю та елегантністю, вона підкреслює унікальний стиль та гарний смак свого власника. Винятком не стала і чудова композиція авторства Карін Дюбрей-Серені (Karine Dubreuil-Sereni), представлена у лютому 2017 року.

Mademoiselle L'Eau Tres Belle – це перший фланкер у молодіжній колекції, випущений через два роки після оригіналу. Ця версія стала більш кокетливою, грайливою та м'якою. Вона натхненна романтичною атмосферою і безтурботною вдачею Парижа, загальновизнаної столиці закоханих.

Парфум елегантний і світлий, адже він адресований мрійливим та молодим дівчатам. Власниця туалетної води - натура життєрадісна, неординарна та приваблива. Її усмішка, немов ласкаве сонечко, висвітлює світ навколо, роблячи його кращим і теплішим. Вона — справжня душа компанії, яскрава та неординарна особистість, яка зачаровує своєю безпосередністю та позитивним поглядом на життя. Зберігати гарний настрій протягом цілого дня їй допомагає чарівний еліксир у чудовому флакончику, що нагадує формою огранований алмаз і увінчаний величезним бантом.

Чарівна піраміда радує ретельно збудованим балансом фруктових, квіткових нот та вишуканих гурманських акцентів. Це просто запаморочлива симфонія солодощі та свіжості, що зачаровує багатогранною грою відблисків на шкірі та багатою палітрою відтінків. Відкривають її сонячні переливи стиглих плодів. Запашні червоні ягоди бешкетно щебечуть на тлі солодких чорниць і напоєних сонцем цитрусів. Апельсин з грейпфрутом сліпучі, немов дорогоцінні камені, пронизані променями світла. Вони миттєво бадьорять, заряджають неймовірною енергією та налаштовують на позитив. Їм вторить виразний персик, розливаючись карамельним сиропом, у якому тихо блищать різнокольорові пелюстки.

Червона троянда, пурпурна фіалка і білий жасмин сплетені рукою майстра в запаморочливу феєрію, спалахуючи міріадами райдужних вогників і оточуючи свою володарку вишуканим флером. Поступово пишні бутони осідають на апетитну підкладку з мигдального тіста, щедро присмачену ваніллю. Ніжні квіти затихають у затишних обіймах сандалової деревини, гармонійно завершуючи трепетний та граціозний образ.

Поєднання повітряне і невагоме, немов пухнаста хмарка в сліпучій блакиті. Воно хвилююче і привабливе, ефемерне і невловиме, як ранковий серпанок над озером. Туалетна вода підходить для роботи, вона чудово доповнить денний ансамбль. Разом з тим вона буде чудовою супутницею для романтичного побачення, зустрічі з подружками, модної коктейльної вечірки або просто прогулянок містом, коли погода радує теплом, а у вас вихідний день. Без компліментів та захоплених поглядів ви точно не залишитеся!

Купити Azzaro Mademoiselle L'Eau Tres Belle можна в інтернет-магазині La Grande.