0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Collection Cologne

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Hermes Collection Cologne Набір (одеколон 15 мл 3 штуки)
Немає у наявності

Collection Cologne - це комплект ароматів від модного будинку Hermes , представлений у 2009 році. Набір складається із трьох видань, поміщених у зручні мініатюрні флакони по 15 мл кожен. Пляшечки виконані з кольорового скла, прямокутні та витягнуті, увінчані гладким металевим ковпачком.

Це чудовий варіант як для знайомства з парфумерними новинками бренду, так і для відпустки, подорожей чи відряджень. Невеликі фіали займають зовсім небагато місця в сумці, тому їх зручно тримати під рукою, щоб у будь-якому куточку земної кулі ви могли насолоджуватися чудовими композиціями.

Всі три продукти розроблені іменитим парфумером Жан-Клодом Еллена (Jean-Claude Ellena), і підходять як жінкам, так і чоловікам. Це ігристі, легкі та бадьорі букети, створені спеціально для спекотних літніх днів. Вони чудово освіжають, тонізують і допомагають впоратися з виснажливою спекою, роблячи образ стильнішим і елегантнішим, допомагаючи не загубитися в натовпі ідентичних запахів.

У сет 2013 року випуску входить цитрусовий Eau D'Orange Verte . Це сучасна інтерпретація класичного одеколону 1979 Франсуа Карона (Francoise Caron). Позитивний і світлий букет, сплетений з акордів дзвінкого апельсина, амальфітанського лимона та солодкого мандарину, злегка приправлених дрібкою дикої м'яти та чорносмородиновим листом. Частки фруктів подані на мохистій підкладці з дубового моху і пачулі, що додає звучання чарівну свіжість.

Eau de Narcisse Bleu - вишуканий квітково-деревний парфум, що увібрав у себе чарівну прохолоду весняного луки, що цвіте в обрамленні густих крон вікових кедрів і дубів. Він дзвінкий і чистий, сухуватий, з чарівною елегантною гіркуватістю нарциса. Ідеально підходить для офісу, так як гранично стриманий, благородний та вражаючий.

Eau de Mandarine Ambree – це легковажний і життєрадісний цитрусовий фужер, в якому делікатні та сонячні ноти стиглого мандарину доповнені солодкими фруктовими акцентами маракуї, представленої в обрамленні м'якої та тягучої амбри. Ідеальне втілення літа, що застигло у прозорій краплі бурштину та вдалий вибір для відпустки чи просто вихідного дня!

Всі видання в комплекті чудово збалансовані, цілісні та гармонійні, радують гарною грою відблисків на шкірі та багатою палітрою відтінків. Вони повітряні та об'ємні, ненав'язливі та привабливі, не доставляють дискомфорту оточуючим, але виділяють свого володаря у натовпі та підкреслюють його яскраву індивідуальність, елегантність та гарний смак. Три парфуми в наборі допоможуть створити стильні образи, що запам'ятовуються. Такий сет стане чудовим придбанням для активних мандрівників, які бажають познайомитися з парфумерною творчістю будинку. Hermes , а також просто всіх, хто любить експериментувати і вважає за краще мати під рукою різні аромати, використовуючи їх в залежності від настрою.

Купити Hermes Collection Cologne можна в інтернет-магазині La Grande.