0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Nina Ricci Nina Ricci Bella

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Nina Ricci Bella Туалетна вода
1 658 грн
1 997 грн
Акція
-17%
Nina Ricci Bella Туалетна вода (тестер)
80ml
2 039 грн
2 399 грн
Акція
-15%
Nina Ricci Les Belles De Nina Bella Набір (туалетна вода 50 мл + губна помада)
Немає у наявності
Nina Ricci Bella Лосьйон для тіла
Немає у наявності
Nina Ricci Bella Набір (туалетна вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Nina Ricci Bella Набір (туалетна вода 80 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності

Nina Ricci Bella - смарагдове яблучко для бешкетної та сміливої принцеси XXI століття

 



Вишуканий, нетривіальний, дивовижно гарний аромат Bella елітний французький бренд Nina Ricci подарував стильним, чуттєвим, динамічним жінкам, які цінують свою незалежність, ніколи не розчаровуються та не втрачають віри у себе. У тому характері гармонійно вживаються рішучість і м'якість, наполегливість і делікатність, зухвалість і ніжність. Вишуканість, шарм, елегантність – основні риси їхнього способу життя. Зберігаючи жіночність, витонченість манер, вони здатні на непередбачувані вчинки заради задоволення своїх бажань, відкриті для нових стосунків та почуттів.

Яскравий та мінливий – то кислий, то солодкий коктейль, насичений фруктовими та квітковими інгредієнтами, створений для спекотних літніх днів, щоб бадьорити, знімати втому, піднімати настрій. Надихатися його енергією можна у місті та на пляжі, у кафе та в офісі, збираючись на роботу чи на зустріч із подругами.



Історія аромату



Модний бренд, започаткований модельєром Ніною Річчі, випускає парфумерію з 1946 року. Спочатку новинки з'являлися раз на 4-6 років, але напередодні нового тисячоліття контрольний пакет акцій викупила іспанська група компаній Puig Fashion Group і почала поповнювати парфумерну колекцію щосезону. Її хітом стала лінійка Les Belles de Nina, яку називають ароматною сагою про сучасних принцес – чарівних, романтичних, таємничих, сексуальних, зухвалих.

Чергова серія під назвою «Красуня» з'явилася на початку літа 2018 року у концентрації туалетної води. Її створили дві талановиті жінки Louise Turner та Sonia Constant. Складена ними композиція звучить енергійно, пікантно та водночас легко, ненав'язливо. Вона огортає витонченою вуаллю, дарує передчуття свята, освіжає, надає образу спокусливу загадковість, відтіняє ніжність та пристрасність характеру.

Незмінним залишився дизайн флаконів, тільки впізнаване брендове яблучко «перевдягнулося» у привабливе зелене вбрання. Родзинкою оформлення стало сонечко смарагдового кольору, яке граціозно розташуваося на одному із золотистих листочків круглої кришталевої кришки, схожої на чарівну кулю.



Еліксир витонченості, елегантності, чуттєвості



Акорди соковитого, апетитного ревеню та зеленого мандарину, які відкривають композицію, радують свіжістю, наповнюють позитивом, надають мелодії грайливих, зухвалих інтонацій. Вкраплення гіркого лимона пробуджують допитливість, бадьорять, пожвавлюють почуття.

У «серці» аромату грають пристрасними переливами терпкі ноти медової троянди, пом'якшені цитрусовими та деревними акцентами фрезії, наповнюють блаженством та негоєю.

Зворушлива ваніль і звабливий мускус сплітаються в чуттєвий шлейф, кружляють голову, полонять солодкими відтінками.

Щоб порадувати себе чи близьких чудовим парфумом, не обов'язково їздити до Парижа – купити Nina Ricci Bella ви можете в Україні, оформивши онлайн-замовлення в інтернет-магазині La Grande. Ми пропонуємо лише оригінальну продукцію, професійну консультацію та адресну доставку.