0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Van Gils Her Aura

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Van Gils Her Aura Туалетна вода
15ml
244 грн

Шанувальники називають його ідеальним літнім парфумом. Вони порівнюють це пахощі із запахом, який походить від улюбленої легкої куртки, доречної у будь-яку пору року. Аромат, який приводить жінок у замішання, змушуючи знову і знову прислухатися до його провокаційних закликів, зветься Her A ura .

Торгова марка Van Gils, що представила цю роботу, розпочала своє існування у 1950 році. Це було невелике сімейне ательє, відкрите данцем Ермілем Ван Гілсом. Незабаром бізнес розрісся, а продукція, вироблена брендом, набула популярності по всій Європі. Крім текстильних виробів, що випускаються компанією, до її асортименту сьогодні також входять парфумерна та косметична продукція. Аромати від Van Gils дозволяють чоловікам і жінкам підкреслити свій шарм та вишуканість, виділитися серед інших людей. Незвичайні, яскраві, що запам'ятовуються, вони приковують увагу і допомагають знайти своє «парфумерне Я» різним типажам – чуттєвим романтикам, зухвалим авантюристам, стриманим консерваторам.

Жінкам, які бажають поринути в незабутні запахи літа, відчути лагідний дотик грайливого сонячного променя до своєї шкіри, варто купити Her A ura . Натхненням для майстрів бренду, які створили цю роботу, стало привабливе літнє тепло, пахощі квітучих рослин та краси дивовижного грецького острова Міконос. Це місце є популярним, завдяки атмосфері свята і веселощів, що панує там, кружляє відвідувачів у вихорі гучної ритмічної музики і нічних розваг, які пропонуються престижними нічними клубами, відкритими там.

Відчуття радості, енергійності, легкості на тлі милування красою узбережжя Егейського моря і величними білими будинками, що заполонюють острів - ось про що розповідає мелодія композиції. Вона розповідає про невимовне блаженство, яке відчуває леді, поринаючи в аквамаринові морські хвилі, ловлячи теплий порив пустотливого вітру у своєму волоссі, вдихаючи запахи стиглих фруктів та екзотичних квітів.

Видання презентоване популярною торговою маркою у 2006 році. Воно вийшло у тандемі із версією для чоловіків, названої His Aura. Обидві роботи побудовані на грі екзотичних фруктових нот та ніжних квіткових відтінків, свіжості та привабливої чуттєвості. Незважаючи на безтурботність, яка відчувається в Her A ura , деяким шанувальницям парфум здається досить холодним, суворим і елегантним, але в той же час ніжним і затишним.

Туалетна вода розкривається динамічним міксом лимона, запашних ягід та екзотичної насолоди ананаса. Відтінки чуттєвого жасмину, турецької троянди, елегантної білої фрезії, солодкої орхідеї і ніжної водяної лілії поєднуються в «серце» композиції. Її фінал представлений тандемом солодко-деревного сандалу та чарівного мускусу.

Купити парфумерію Van Gils ви можете у Lagrande. Наш Інтернет магазин пропонує широкий вибір оригінальних парфумерних видань, представлених за прийнятними цінами.