0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми The House of Oud Wonderly

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The House Of Oud Wonderly Парфумована вода
Немає у наявності

Унісекс-композиція Wonderly , випущена в 2017 році, стала завершальною в розкішній лінійці Desert Day нішевого бренду The House Of Oud . Це вишуканий квітково-мускусний дерев'яний букет, розроблений засновником парфумерного будинку. Як і його попередники, аромат присвячений пустелі, таємничій, багатоликій і незмінно прекрасній.

Щоб поставити крапку у чудовій колекції, Андреа (Теро) Казотті (Andrea (Thero) Casotti) черпав натхнення у вкрай рідкісному природному явищі: снігопаді, що обрушився на Сахару. У чудовій композиції він втілив образ, про який ще не говорили: приголомшливі пустельні краєвиди, де золото дюн зустрічається зі срібною поволокою сніжинок. Просто неймовірна комбінація, аромат-оксюморон, який нікого не може залишити байдужим. Чудовий подарунок для справжніх цінителів!

Чарівний унісекс має бархатисто-ніжним і обволікаючим звучанням. Він лягає на шкіру найтоншим флером і зливається з нею в єдине ціле, додає спокусливого сяйва і захоплює світ фантазій і мрій - чарівне місце, де кришталева снігова чистота зустрічається з гарячою енергією розпеченого піску. В результаті виходить дуже м'яка та трепетна комбінація, схожа на пухнасті кулі кульбаб. Вона невагома і прозора, переливчаста і складна, полонить віртуозно збудованим балансом, променистістю та багатою грою відтінків. Це привабливий блиск перламутру, бездоганна елегантність та витончена ніжність, запечатані у витончений «перевернутий» флакон. Пляшечка виконана у формі гладкого овального каменю і розфарбована вручну венеціанськими майстрами. Її кольорова гама, що складається з теплих бурштинових і холодних льодових відтінків, пронизана мармуровими жилками, немов твердь висушеної землі, виглядає просто чудово! Фіал поставлений на металевий п'єдестал зі складним геометричним орнаментом, який одночасно виконує роль стоппера. Такий продукт стане гідним поповненням будь-якої парфумерної колекції.

Відкривається чудова піраміда іскристими вогниками абрикосу та ягід годжі. Їх життєрадісні і світлі мотиви дарують жадану насолоду і схожі на почуття здивування і захоплення, коли ви спостерігаєте унікальний феномен, справжнє диво, що розгортається просто у вас на очах. Тремтливий мигдальний колір доповнений граціозними пелюстками неролі та жасмину самбак, зливаючись разом у приголомшливу симфонію захоплення, захоплюючи та захоплюючи у неймовірний калейдоскоп емоцій. Елегантна прозорість ірису схожа на невагому легкість сніжинок, а позитивна енергія мирри чудово втілює жар високих дюн, сплітаючи воєдино прозору чистоту і чуттєву м'якість. Акорди мадагаскарської ванілі, посилені шляхетною величчю кедра, таємничими відблисками ладану і кремовою негоєю мускусу, укладають вас у свої ласкаві обійми, даючи можливість переконатися, що все, що сталося, дійсно сталося.

Купити The House Of Oud Wonderly в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.