0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми The House of Oud Wind Heat

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The House of Oud Wind Heat Парфумована вода
4 549 грн
The House of Oud Wind Heat Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Wind Heat – це один із чотирьох дебютних парфумів колекції Desert Day , представленої нішевим брендом The House of Oud у 2016 році. Як і інші видання, він присвячений багатоликій і величній пустелі, з її захоплюючими краєвидами, неймовірною та водночас ілюзорною красою. Свою назву розкішний шкіряний букет отримав на честь однієї з найпопулярніших технік медитації. Він закликає зробити паузу, відволіктися від проблем та рутини, щоб просто зосередитися на собі, осягнути свою внутрішню сутність. У вишуканому ароматі міститься енергія вітру та сонця, сліпучий блиск палаючих дюн і безкрайня небесна блакить. Це справжня ольфакторна історія, розказана за допомогою найцінніших і ретельно відібраних компонентів. Підходить для Нього та для Неї.

Комбінація незвичайна та інтригуюча, вона припаде до смаку гурманам та поціновувачам. У ній втілені спокуса та магнетичне тяжіння, інтрига та стриманість, шляхетність та підкреслена простота піраміди. Парфюмова вода іскриться і мерехтить, розсипається крупинками золотого піску по шкірі і радує неймовірною палітрою відтінків. Це дивовижний чар, укладений у чудовий флакон фірмового «перевернутого» дизайну. Основа продукту, золота і зі складним геометричним орнаментом, одночасно виконує роль стоппера, а фіал, розфарбований вручну венеціанськими майстрами, нагадує дорогоцінний камінь. Білі прожилки на тлі бархатистої охри виглядають просто чудово! Такий парфум стане гідною окрасою будь-якої парфумерної колекції.

Відкривається чудова піраміда грайливими нотками рожевого перцю. Іскристі прянощі розсипаються міріадами сонячних зайчиків, кокетливо мерехтять і переливаються, миттєво наповнюючи енергією і захоплюючи вихор приголомшливих вражень. Зухвалі і спокусливі, вони віртуозно підкреслюють п'янку ніжність квіткового серця. Сплетені разом пелюстки пишної троянди, запашного півонії та білої фрезії утворюють насичений помадний акорд, який швидко набуває чудового орієнтального звучання, щоб потім змінитись вкрадливим пошепком тонко виробленої замші. Повітряні мускусні струмені розтікаються рідким шовком, надаючи букету незрівнянну грацію і невагомість, роблячи розкриття більш об'ємним та чарівним.

Структура аромату досить лаконічна, але завдяки ретельному підбору інгредієнтів, а також віртуозно вибудуваній гармонії, звучить багато і привабливо. Вона постійно трансформується та грає, поперемінно спалахує пряними, солодкими або шкіряними відблисками, при цьому залишаючись незмінно прекрасною та елегантною. Це чудовий вибір для будь-якого сезону та погоди, який забезпечить своєму власнику захоплені погляди оточуючих, увагу та компліменти. Підходить для вихідного дня або відпустки, модних коктейльних вечірок, дружніх зустрічей та світських прийомів. У компанії такого парфуму ви завжди будете на висоті!

Купити The House of Oud Wind Heat в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.