0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія The House of Oud Grape Pearls

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The House of Oud Grape Pearls Парфумована вода
244 грн
The House of Oud Grape Pearls Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

У 2016 році нішевий бренд The House of Oud представив дебютну четвірку ароматів для Нього та для Неї, об'єднаних у розкішну колекцію Klem Garden . Серед них був і чарівний унісекс Grape Pearls . Фруктовий квітковий солодкий парфум має світле і позитивне звучання, він іскриться і переливається, сяє і розсипається сонячними іскорками по шкірі, наповнюючи все навколо чудовою і неповторною пахощами.

Це запаморочлива ода життя, квінтесенція безмежної радості та щастя, оформлена у вишуканий флакон інноваційного дизайну. Пляшечка виконана у формі гладкого овального каменю. Вона перевернута і розташовується на золотистому стоппері, що виконує функцію основи. Кришку прикрашає геометричний різьблений орнамент, а сам фіал пофарбований вручну венеціанськими майстрами. Складні переходи охри та пурпуру, сплетені в неймовірний візерунок, так і манять до себе! Це дорогоцінний скарб, справжня перлина будь-якої парфумерної колекції, яка стане бажаним подарунком для поціновувачів та гурманів. Парфумована вода виробляється з натуральної сировини та ретельно відібраних есенцій, радує неймовірною палітрою відтінків, багатством розкриття та неповторною чуттєвістю звучання.

Вона життєрадісна і світла, сп'янює, наче молоде вино, і приваблює чарівною насолодою чорничного соку. Бадьорить і спокушає, манить і спокушає подібно чаклунському зілля. У її компанії вам гарантовано увагу оточуючих, захоплені погляди та компліменти, адже залишитися непоміченою точно не вдасться!

Відкривається чарівний букет чудовою ягідною насолодою. Пікантні чорниці ідеально доповнюють аристократичну ніжність квіткових нот, розсипаючись міріадами кокетливих відблисків. Хвилююча комбінація зігріта жаром, що обпікає, свіжомеленої кави і несподіваними виноградними акцентами, які додають особливу інтригу. На тлі пишної зелені молодої лози гарно грає червона троянда, купаючись у променях бурштинової амбри і білого мускусу, що струмує молочним шовком. Запальні та пустотливі переливи віртуозно врівноважені шляхетною величчю натуральної ванілі, яка гармонійно завершує сліпучий образ. Багато, незвичайно та інтригуюче – як перед цим можна встояти?

Парфумована вода моментально покращує настрій, вселяє впевненість у своїх силах, допомагає відволіктися від сірості та рутини. Вона спонукає дарувати посмішки оточуючим, сміятися і просто насолоджуватися життям, забувши про всі негаразди та проблеми. Це чудовий антидепресант, здатний розфарбувати яскравими фарбами найнудніший і похмурий день. Підходить для вихідного дня та відпустки, побачень та коктейльних вечірок, фуршетів та світських заходів, коли ви хочете відчути себе справжньою королевою вечора.

Купити The House of Oud Grape Pearls можна в інтернет-магазині La Grande.