0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми The House of Oud Empathy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The House Of Oud Empathy Парфумована вода
Немає у наявності
The House Of Oud Empathy Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

У лютому 2017 нішевий бренд The House Of Oud поповнив розкішну колекцію Klem Garden новим ароматом. Над п'ятим виданням лінійки, як і над усіма попередніми творами, працював італійський парфумер та засновник будинку Андреа (Теро) Казотті (Andrea (Thero) Casotti), який прославився своїми творами для торгових марок Moresque, Anima Mundi, Jovoy Paris та Elenoire Casalegno.

Empathy - це унісекс-композиція, що однаково добре розкривається і на жіночій, і на чоловічій шкірі. Східний квітковий букет є ольфакторним втіленням тиші. Він подібний до музичної паузи в партитурі, що дзвінить безмовності, коли всі слова зайві. У такий момент почуття говорять самі за себе. Взаємна симпатія і тяжіння, що не знають меж часу та простору... Безсмертне прагнення душі до своєї половинки, коли в кожному втіленні закохані здатні дізнатися про свого звуженого... У такі миті не потрібні пишні промови - все скаже чарівний парфум!

Він спокусливий і молочно-фруктовий, димний і переливчастий, з карколомною лактонною насолодою і спокусливою грацією. Опускається на плечі, як найтонше мереживо ручної роботи, укладає в затишні та ніжні обійми, змушуючи забути про все на світі. Парфумована вода відкривається соковитою зеленню молодих пагонів. Витончена гіркота артемізії з її яскравим трав'янистими акцентами служить чудовим тлом для розкриття хвилюючої млості грушевого та малинового кольору. Витончені пелюстки тремтять в обрамленні невагомих тютюнових акордів. Вони подібні до кальянного диму, вологі і густі, фруктові та молочні, осідають щільним і вологим туманом, розмиваючи межі реальності. Солююча нота малини радує виразним і привабливим звучанням, красиво переливається і мерехтить, немов величезний рубін у пікантних дерев'яних обіймах. Ялинова підкладка, шляхетна та імпозантна, віртуозно доповнена витонченою насолодою бензоїну, вкрадливим і смолистим вдовим диханням, а також повітряними переливами мускусних струменів, завдяки яким композиція стає більш спокусливою та привабливою.

Вона принадно-прекрасна і спокуслива, що інтригує і крутить голову - нікого не може залишити байдужим. Відмінно підходить для будь-якої погоди, тішить неймовірною палітрою відтінків, шлейфовістю та чудовою стійкістю. Це чудове доповнення будь-якого ансамблю: у її компанії можна сміливо вирушати на побачення, світський прийом чи урочистий захід, де ви гарантовано будете найяскравішою зіркою на небосхилі.

А ще це чудова прикраса туалетного столика, адже флакон виконаний в оригінальному дизайні та розписаний вручну венеціанськими майстрами. Він схожий на вишукану коштовність, від одного погляду на яку перехоплює подих. Зробіть собі справді королівський подарунок і насолоджуйтеся чудовим та неповторним ароматом!

Купити The House Of Oud Empathy в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.