0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія The House of Oud Dates Delight

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The House of Oud Dates Delight Парфумована вода
Немає у наявності
The House of Oud Dates Delight Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Вишукану колекцію Klem Garden нішевий бренд The House of Oud представив у 2016 році. Це розкішна лінійка, створена на основі ретельно відібраних дорогоцінних есенцій. Надихнута серія дарами оази та пори року. У дебютну четвірку увійшов і чарівний Dates Delight - це чудовий східний гурманський парфум із солуючою нотою фініка, багатогранний і багатий аромат, який однаково добре розкривається на жіночій та чоловічій шкірі. Чудовий подарунок для гурманів, поціновувачів, а також просто любителів солодкого!

Світлий і грайливий, він миттєво покращує настрій, допомагає відволіктися від проблем та повністю розслабитися. Пахощі пальмових плодів ніжні і витончені, грайливі і спокусливі. Воно додає композиції особливу привабливість і чуттєвість, робить більш привабливим і спокусливим. У ретельно вибудуваній піраміді ця тема передана у всій первозданній красі: з молочним зрізом надламаної гілки та благородним деревним теплом, соковитою м'якоттю та хвилюючим трепетом гладкого зеленого листя. Це п'янкий еліксир, дивовижний десерт для ласунів, такий життєрадісний та позитивний, що просто неможливо відірватися!

Початковим фініковим акордам вторять запашні бутони півонії, приносячи із собою чудову квіткову свіжість. Граціозні пелюстки повільно кружляють у чарівному танці, повільно опускаючись у гарячі хвилі розплавленої карамелі. Її бурштинові переливи щедро присипані корицею та кумарином, які додають звучанню пікантну зухвалість та багаторазово підвищують градус інтриги. У них, як у розплавлене золото, вливаються прозорі струмені бензоїну та сонячного меду, змушуючи аромат розсипатися міріадами іскристих вогників. Сліпучу картину завершують крихти цукру, кокетливо блискучі на тлі натуральної ванілі, і невагомий серпанок з лабдануму і бобів тонка, що осідає на шкіру пухнастою і легкою хмарою.

Парфум обволікає невагомим флером з біло-рожевих пелюсток і соковитих фруктових часточок, миттєво налаштовує на позитив і дає можливість відчути себе прекрасною та чарівною. Він самобутній і делікатний, привертає увагу оточуючих і відзначається компліментами, залишаючись при цьому дуже ніжним і ненав'язливим. Відмінно поєднується з одягом різних стилів, але найкраще підходить для романтичних побачень, відпустки, вихідного дня чи свят.

Купити The House of Oud Dates Delight можна в інтернет-магазині La Grande. Продукт упакований у фірмовий перевернутий флакон. Пляшечка овальна та плоска, виконана у формі каменю та розфарбована вручну венеціанськими майстрами. Рельєфний малюнок, де розлучення охри таємниче мерехтять на тлі пурпурової блакиті, виглядає просто чудово! Стоппер золотистий, прикрашений складним геометричним малюнком. Таке видання стане бажаним поповненням будь-якої парфумерної колекції.