0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія The House of Oud Cypress Shade

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The House of Oud Cypress Shade Парфумована вода
244 грн
The House of Oud Cypress Shade Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Cypress Shade - це унісекс-композиція з колекції нішевого бренду The House of Oud . Випущена в 2016 році в рамках вишуканої лінійки Klem Garden Collection . Розкішна серія натхнена фантазійними квітами та чудовими ароматами з уявного, непідвладного часу саду, де одночасно існують усі чотири сезони, де вивірена століттями досконалість форм поєднується зі старовинними традиціями змішування ефірних олій. Тут опорою для творчості є дива природи - і навіть камені незвичайні: вони стають справжніми полотнами, на яких майстри наносять неймовірні малюнки, перетворюючи їх на витвори мистецтва.

Зелений квітковий букет натхненний чудовою прохолодою, яку дарують втомленим мандрівникам тіні високих кипарисів. Він вийшов надзвичайно освіжаючим, переливчастим і інтригуючим, з п'янкими молочно-горіховими тонами, дуже гладкий і м'який - ковзає по шкірі подібно до найтоншого шовку, приємно тонізуючи і бадьорячи.

Це чудовий вибір для натур сильних, незалежних та стильних, для яких елегантність – не порожній звук. Такі люди поєднують у собі природну чарівність із непорушним внутрішнім стрижнем, вони цілеспрямовані та наполегливі, не пасують перед труднощами, тому незмінно досягають успіху. Щоб сяяти, їм не потрібні помітні прикраси і дорогі аксесуари - достатньо кількох крапель чудового еліксиру, щоб опинитися в центрі загальної уваги.

Звучання парфуму витончене і трохи пудрове, з привабливою гіркотою пікантних спецій та грайливою насолодою дзвінких цитрусів. Воно округле, гармонійне і цілісне, дуже делікатне і ненав'язливе, що робить аромат вдалим вибором для будь-якого ансамблю та приводу. Він добре поєднується зі строгим офісним костюмом, сарафаном, джинсами або кашеміровим светром.

Відкривається піраміда підбадьорливими переливами сонячних плодів. Бергамот, лимон і мандарин бешкетно поблискують на тлі зелених пагонів м'яти та петітгрейну, розсипаючись міріадами кокетливих іскорок. Позитивні та динамічні, вони миттєво розбурхують уяву і бадьорять. Їх палкий натиск посилює щедрий розсип східних прянощів: зірчастий аніс з коріандром моментально підвищують градус інтриги і приємно лоскочуть рецептори. Завдяки їм парфумована вода набуває особливого запалу і кокетства, стає більш спокусливою і привабливою. Темпераментні переливи пом'якшують граціозні пелюстки мімози - медово-солодкі та світлі, вони додають чарівну легкість і прозорість, найтоншою мереживною вуаллю осідаючи на плечі і огортаючи свого власника сліпучою аурою легкості та чистоти. Фінальні акорди білого кедра з ветівером гармонійно завершують чарівний образ, даруючи відчуття абсолютної гармонії та умиротворення.

Купити The House of Oud Cypress Shade можна в інтернет-магазині La Grande.