0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми The House of Oud Breath of the Infinite

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The House of Oud Breath Of The Infinite Парфумована вода
Немає у наявності
The House of Oud Breath Of The Infinite Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

У 2016 році модний італійсько-арабський бренд запустив розкішну лінійку ароматів для Нього та Неї. Лінійка отримала назву Desert Day . Вона присвячена пишноті пейзажів пустелі - тієї невловимої та ілюзорної краси, яка приголомшує і захоплює, хвилює уяву і манить до себе з неймовірною силою. Дебютне видання включає 4 унісекс-композиції, включаючи і чарівний Breath Of The Infinite . Чудовий дерев'яний квітково-мускусний парфум присвячений передсвітанним годинникам, тому хвилюючій миті, коли сліпуче сонце повільно піднімається над горизонтом, розганяючи залишки нічних сутінків і вдихаючи життя в трепетні бутони оази.

Хвилюючий букет віртуозно передає цю атмосферу, він такий же пухнастий, як серпанок білосніжних хмар у блакиті неба, сліпучий як сяйво ласкавих променів, і чисте, як дзвінке ранковою прохолодою повітря. М'яка, медова, струменеве і нескінченно ніжна — все це про карколомно прекрасну парфумовану воду «Дихання Безкінечності».

Це безпрецедентна ода світла і легкості, надій і тихої радості, чарівництва та грайливого мерехтіння, представлена в туманно-пудровому серпанку - втілення легкості, грації та млості. Аромат буквально наповнений діамантовим мерехтінням і випромінює тепло, що манить. Він чудово збалансований і округлий, цілісний і гармонійний, лягає трепетною вуаллю на плечі і огортає спокусливим флером з пелюсток, що танцюють на вітрі, змушуючи забути про все на світі.

Відкриває чудову піраміду п'янкий дует білої фрезії та запашного півонії. Граціозні бутони кокетливо спалахують медово-мармеладними відблисками, розливаючись по шкірі рідким шовком. Вони подібні до екзотичної гурманської солодощі, вишуканого десерту, поданого на ретельно збитому суфлі з мускусу і кашмерану. Кокетливі та ігристі, вони красиво переливаються на тлі соковитої персикової м'якоті, щоб потім розтанути на чарівній підкладці з амброксану.

Невагомі акценти мускусу надають звучанню особливої легкості та витонченості. Вони розбурхують уяву і обволікають туманним серпанком, захоплюючи в казковий світ фантазій і мрій. Вдало доповнюють вершкову пудровість білих кольорів, роблячи образ особливо чуттєвим та спокусливим. Це нескінченно прекрасне поєднання, яке нікого не може залишити байдужим – делікатне, ніжне та світле. До того ж аромат універсальний – відмінно проявляє себе у будь-яку погоду. Це чудовий вибір для роботи та відпочинку, урочистих заходів та романтичних побачень – втілення витонченості та елегантності, парфум, який неможливо залишити без уваги.

Видання упаковане у пляшечки новаторського дизайну. Кожен фіал виконаний у формі овального камінця та прикрашений вручну. Рельєфний малюнок виглядає імпозантно та дуже стильно. П'єдестал, що є одночасно і стоппером, пофарбований в золотий колір і декорований складним геометричним орнаментом. Виглядає такий твір просто чудово!

Купити Breath Of The Infinite в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.