0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми The House of Oud Blessing Silence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The House of Oud Blessing Silence Парфумована вода
244 грн
The House of Oud Blessing Silence Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Нішевий бренд The House of Oud був створений виробником уда з Джакарти та креативним італійським парфумером. Об'єднавши арабські традиції, стиль життя та багатовікове мистецтво отримання ефірних олій із сучасними європейськими напрацюваннями та новаторським підходом, вони змогли створити абсолютно унікальний продукт, який миттєво завоював популярність у гурманів та поціновувачів у всьому світі. У 2016 році модний будинок представив 4 чудові аромати для Нього та для Неї в рамках розкішної колекції Desert Day .

Всі композиції присвячені пустелі: великою, багатоликою і чарівно прекрасною, що зачаровує неймовірними краєвидами і привабливою ілюзорною красою. Це справжні ольфакторні романи, розказані за допомогою найцінніших інгредієнтів та укладені у витончені флакони інноваційного дизайну. Серед них – і чарівний Blessing Silence .

Складний і атмосферний унісекс оповідає про ніч серед розпечених дюн, коли пурпурові сутінки котячою ходою опускаються на землю, і настає блаженна тиша, приносячи з собою внутрішній спокій, умиротворення та можливість споглядання сліпучих зірок на вугільному оксамиті пустельного. Букет східний деревний, багатогранний і переливчастий, інтригуючий і принадний, витканий з тонких струменів пахощів і вугіль, що димляться, запаморочливого пахощів пишних квітів в оазі та лагідного тепла нагрітого сонцем піску. Він елегантний і чарівний, здатний закохати себе з перших нот.

Парфум відрізняє ретельно вибудована гармонія та збалансованість, коли всі компоненти звучать цілісно та злагоджено, збудовані рукою майстра в єдину симфонію. Вони радують особливим багатством розкриття та неймовірною палітрою відтінків, глибиною та чуттєвістю розкриття, до яких просто неможливо залишитися байдужим.

Відкривається чудова піраміда спокусливими акордами лабдануму. Димчасті та таємничі, вони інтригують загадковим мерехтінням, гарно граючи в обрамленні замшево-м'яких пачулі. Далі проступає благородний і величний уд з його чудовими відтінками сухофруктів, тягучою карамелі та вугільно-чорних смол, віртуозно доповнений кремовою вершковістю сандала та пишною красою дамаської троянди. Пунсові пелюстки повільно опадають у лагідні обійми цінної та рідкісної деревини, гармонійно завершуючи приголомшливий образ.

Композиція має підкреслено імпозантний характер, сп'янює легкою гурманською гіркотою та витонченістю. Звучить дуже дорого та респектабельно, моментально привертаючи увагу до свого власника. Вона припаде до смаку людям успішним і харизматичним, що має бездоганний смак і сформував власний унікальний стиль. Це чудовий варіант для прохолодної погоди або вечірнього ансамблю.

Купити The House of Oud Blessing Silence можна в інтернет-магазині La Grande.