0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми The House of Oud Almond Harmony

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

The House of Oud Almond Harmony Парфумована вода
Немає у наявності
The House of Oud Almond Harmony Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

У 2016 році нішевий бренд The House of Oud , створений італійським парфумером та виробником уда з Джакарти, представив вишукану серію Klem Garden Collection . Лінійка натхненна чарівним садом із дивовижними квітами та нескінченним природним циклом. У дебютну четвірку ароматів для Нього та для Неї увійшов і чарівний Almond Harmony .

Це витончений східний квітковий букет, що розповідає про весняне пробудження природи, перші граціозні бутони на мигдальних деревах, вкрадливий шепіт листя і нескінченно прекрасне пахощі, що наповнює собою все навколо. Композиція пудрова, дуже ніжна та злегка гурманська. Достатньо пари крапель, щоб перенестися в тінистий гай далеко від галасливого мегаполісу і просто насолодитися чарівними запахами, водночас солодкими та свіжими.

Парфум подарує відчуття безтурботності та легкості, допоможе відволіктися від суєти та рутинних проблем. Він пухнастий і м'який, як біла хмарка. Тихо мерехтить у небесній блакиті і поширює своє чаклунське сяйво на свого володаря, лягаючи ласкавим і теплим серпанком на плечі, стелиться молочним шовком і струмує, як рідке срібло, захищаючи від усіх негараздів і проблем. Це чудове втілення елегантності та вишуканості, розслабленості та умиротворення, яке припаде до смаку натурам привабливим, інтелігентним та романтичним.

Аромат відмінно проявляє себе будь-якої пори року і в будь-яку погоду. Його можна одягати на світський прийом, урочистий захід, побачення чи модну вечірку. Він додасть вам витонченості, підкреслить унікальний стиль і природну красу, зробить образ яскравішим і незабутнім. Чудово складену, цільну та гармонійну піраміду просто неможливо залишити без уваги! З такою парфумованою водою зацікавлені погляди, увага та компліменти оточуючих вам гарантовані!

Відкривається чарівний букет ігристими відблисками бергамота з петітгрейном. Соковиті та солодкі цитруси кокетливо поблискують в обрамленні трав'янистих стебел, щоб потім змінитись вершково-кремовою ніжністю флердоранжу та мигдалю. Аристократичну пудровість і мотиви гурманіки посилює граціозний ірис, переплетений рукою майстра з витонченим геліотропом. Поступово квіткове пахощі стає сильнішим, на перший план виходять запаморочливі переливи пишної троянди, медового жасмину і гордовитого ілангу, що гарно грають крізь сріблясто-ванільну поволоку мускусів і бобів тонка. Завершує сліпучий образ шикарна бальзамічна база. Це чарівна симфонія спокуси і млості, справжня насолода для естетів і поціновувачів, перед яким просто неможливо встояти. Парфум упакований у витончений флакон у формі овального каменя, що стоїть на золотому п'єдесталі. Пляшечка розписана вручну яскравими фарбами, малюнок на ній рельєфний, що дуже ефектно.

Купити The House of Oud Almond Harmony можна в інтернет-магазині La Grande.