0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Tiziana Terenzi Dionisio

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tiziana Terenzi Dionisio Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Tiziana Terenzi Dionisio Парфумована вода
Немає у наявності

Красивим, незвичайним і стійким називають аромат Dionisio , представлений торговою маркою Tiziana Terenzi. Цей розкішний парфум звучить спокусливою та хвилюючою мелодією, що наповнює тіло приємною знемогою, він робить образ свого володаря більш чуттєвим та спокусливим.

Італійський нішевий бренд відомий світу з 1968 року. Тоді один із предків нинішнього директора компанії створив невеликий сімейний бізнес із виготовлення свічок. Цей вид продукції і зараз є в асортименті виробника, тільки вже в оновленому форматі – у вигляді парфюмованих свічок. З 2012 року портфоліо компанії починає наповнюватись парфумерною продукцією. Над її створенням працює її провідний парфумер та керівник бізнесу Паоло Теренці. Майстер працює у творчому тандемі зі своєю сестрою Тіціаною, яка взяла на себе питання оформлення видань та просування бренду на ринку. Кожен твір торгової марки – це унікальна композиція, створена для людей, які цінують ексклюзив у всьому, знають собі ціну, які вміють виділятися, підкреслювати свою успішність та особливий статус. Будь-який аромат бренду відноситься до категорії унісекс-продукції.

Купити Dionisio - значить пізнати силу протиріч, які ховаються у вас самих, дізнатися, на які ризикові кроки і навіть авантюрні витівки ви здатні. А ще - милуватися м'якістю бархатистої мелодії, яка відразу переростає в справжній шквал нот, що відкривають для вас новий ольфакторний всесвіт. Благозвучний і м'який парфум звучить грайливо, він заграє зі своїм власником, немов досвідчений спокусник.

Як і багато авторських творів, творці яких не женуться за комерційним успіхом, Dionisio виник з вражень, привезених майстром з чергової поїздки. Він наповнений емоціями автора, його суб'єктивним сприйняттям того, що відбувається. Парфумерна композиція з'явилася як результат подорожі Паоло і Тиціани до Риму, де їм пощастило стати свідками обговорення акторами нової театральної постановки, ключовою фігурою якої був Діоніс - давньогрецький бог, син Зевса та смертної жінки, який переміщався світом у вінку з виноградної лози. і жінок, які присвятили себе служінню йому. Він звільняв людей від тягаря побуту та мирських турбот, був нешанобливий і зухвалий. Його називали непокірним бунтарем – і саме ця якість демонструє Паоло у своєму ароматі.

Початкові акорди парфумованої води стартують чуттєвим дуетом сірої амбри та чарівного мускусу. У «серцевих» нотах до амбрових відтінків приєднується ніжний, по-весняному зворушливий конвалія і ванільний мотив, що інтригує. У фінальному штриху густу квітково-жасминову ноту доповнять амброво-мускусний тандем, солодко-димний уд і грайлива мадагаскарська ваніль.

Купити парфумерію Tiziana Terenzi у Києві за прийнятними цінами пропонує Lagrande. У нашому інтернет-магазині ви знайдете лише оригінальну продукцію, а кур'єрська служба забезпечить максимально швидку доставку замовлення.