0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Evaflor Whisky Cobalt 27 Co

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Evaflor Whisky Cobalt 27 Co Туалетна вода
Немає у наявності

Evaflor Whisky Cobalt 27 Co : символ стійкості , твердості , життєлюбності !

 

Свіжі, деревні, зелені та пряні відтінки, об'єднані в цільну, багатошарову композицію, відображають образ активної, рішучої та наполегливої людини. Власником парфуму може стати і зухвалий юнак, який мріє підкорити світ, і зрілий чоловік, який прожив непросте життя, пізнав насолоду перемог і гіркоту поразок, але зберіг оптимізм і віру у справедливість. Цей легкий, витончений аромат підходить і азартним, темпераментним особам, і людям зі спокійним зваженим характером.

Динамічна мелодія цитрусів, прянощів та смолистої деревини наповнена шиком, шляхетністю, чуттєвістю. Її життєрадісні, рвучкі пасажі оспівують чоловічу силу та ніжність, енергійність та делікатність, допомагають розкрити таємницю досконалості та харизми.

Ненав'язливий повітряний букет чудово розкривається у весняний та літній сезони, освіжає, бадьорить, наголошує на імпозантності свого власника. Він доречно звучить у робочій атмосфері, на прогулянці, пікніку, після занять у спортзалі.

 

Історія аромату

Evaflor – молода компанія, яка зуміла за короткий час здобути світову популярність, викликати інтерес чоловіків та жінок оригінальним стилем, креативними розробками, бездоганною якістю парфумів класу мас-маркет.

Засновник бренду Albert Bonan спочатку виробляв ароматну продукцію для знаменитих парфумерних Будинків Gucci та Cardin, а 1995 випустив першу авторську композицію. Парфумерну славу майстру принесла лінійка Whisky. Поєднавши сучасну вишуканість і вічно актуальну класику, вона на конкурсі Parfum Star - 2004 виборола головний приз у номінації «Симпатія глядачів».

2016 року колекція поповнилася туалетною водою Cobalt 27 Co. На створення нової запашної серії парфумерів надихнув рідкісний у природі сріблясто-білий метал кобальту. Напрочуд тверда речовина, яка плавиться при температурі 1494°C, а кипить при нагріванні вище 2960°С, стала символом стійкості, мужності, незламної сили волі та міцного духу.

Чистота помислів, елегантність та аристократизм героїв передана у дизайні флакона та упаковки. Оформлення традиційно лаконічне, у чорно-білому кольорі, без багатого декору, тому що на першому місці у виробника стоїть внутрішній зміст, а не зовнішній вигляд.

 

Енергія мужності

Інтенсивна, тонізуюча мелодія починається з кристально чистих, енергійних акордів цедри цитрусів, що іскряться позитивом колоритних переливів терпкого бергамоту, зігрітого сонячним промінням мандарину і соковитого, солодкуватого грейпфрута.

У «серці» композиції на підкладці з вербени, насиченої лимонною терпкістю та фруктовою насолодою, пахнуть мускатний горіх та кардамон. Кедр оточує їх хвойною прохолодою, пом'якшує гострі, камфорні та евкаліптові нюанси.

Шлейф захоплює у вир спекотного ветивера і звабливого мускусу, п'янить бальзамічними тонами листя почуттів, огортає чуттєвим серпанком сандалового і кедрового дерева, підкреслює шляхетність і шарм.

Всі, кому подобаються такі бадьорі аромати, можуть купити Evaflor Whisky Cobalt 27 в інтернет-магазині La Grande.