0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Rochas Mademoiselle Rochas

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Rochas Mademoiselle Rochas Парфумована вода (тестер)
1 852 грн
Rochas Mademoiselle Rochas Парфумована вода
Немає у наявності

У березні 2017 року популярний французький бренд представив нову колекцію Mademoiselle Rochas із однойменним дебютним ароматом. Новинка адресована молодіжній аудиторії. Це динамічний і світлий парфум, який стане вдалим вибором для весняно-літнього сезону. Він поєднує в собі класичну спадщину та сучасне, бешкетне та кокетливе звучання. Над чарівним квітковим фруктовим букетом працювала парфумер компанії IFF Енн Фліпо (Anne Flipo), на рахунку якої успішні твори для торгових марок L'Artisan Parfumeur, Ego Facto, Kenzo, Paco Rabanne та Givenchy.

Чудова композиція є уособленням грайливого духу молодої парижанки. Власниця парфумованої води чарівна у своїй безпосередності і нескінченно елегантна, усміхнена та романтична. У ній поєднується еталонний французький шик із новаторством та віртуозним умінням поєднувати на перший погляд несумісні речі. Особою рекламної кампанії стала актриса та модель Ноемі Шмідт (Noemie Schmidt).

Основу життєрадісного та легкого видання складає чарівний дует троянди та єгипетського жасмину. Їхнє трепетне і чуттєве пахощі утворює сліпучий союз, розливаючись просто медовими хвилями. Ігристі акорди солодкі та спокусливі, із чудовими мармеладними півтонами, одночасно спокусливі та освіжаючі. Комбінація настільки приваблива і приваблива, що перед нею просто неможливо встояти!

Відкривають ретельно збалансовану та цільну піраміду запаморочливі ноти соковитих цитрусів. Напоєний сонцем апельсин у компанії пікантного лимона яскраво блищить на тлі аристократичної терпкості чорної смородини. Поєднання стиглих ягід та запашних плодів надає звучанню особливої інтриги, вдало підкреслюючи гурманські мотиви карамелізованого яблука. Задерикувате мерехтіння фруктів чудово відтіняє кремову ніжність різнокольорових пелюсток, перетворюючи парфум на дивовижні ласощі для нюху.

Усього пара крапель чарівного еліксиру огорнуть вас пухнастою серпанком білосніжних хмар і подарують чудове почуття польоту. Аромат дзвінкий, немов кришталеві переливи роси на бутонах, що не розпустилися, і струминний, як молочні хвилі невагомого шовку. Розбурхує уяву і п'янить не гірше за шампанське, миттєво покращує настрій і допомагає оживити рутину і сірість буднів. Його розкішний шлейф, зітканий з переливів бурштинової амбри, солодкої ванілі, вершкового сандала та повітряного мускусу чудово підкреслює жіночність та витонченість своєї власниці, допомагає виділитися у натовпі та привернути до себе увагу. Це запаморочливий коктейль, який подарує відчуття свята та вселяє впевненість у власній чарівності!

Видання поміщене у витончений флакон зі скла з рельєфним огранюванням. Вінчає пляшечку милий бантик та лаконічний сріблястий ковпачок. Парфум приємно не тільки нюхати, а й просто тримати в руках - він стане чудовою окрасою туалетного столика.

Купити Mademoiselle Rochas в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.