0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Rica Lewis Rica Mania

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Rica Lewis Rica Mania Туалетна вода
50ml
464 грн
Rica Lewis Rica Mania Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Rica Lewis Mania – знахідка для джентльменів

 

Ця неординарна деревно-амброва композиція побудована на переплетенні цитрусових, трав'яних, пудрових, бальзамічних відтінків. Вона звучить лірично, ніжно та пристрасно, інтригує ароматною східною розкішшю, полонить французькою витонченістю та шляхетністю. Вишукані, віртуозні переливи делікатно торкаються шкіри, обдаровують теплом, насолодою, терпкістю, хвилюють почуття.

Аромат створений для рішучих, енергійних, самодостатніх молодих людей, які люблять оточувати себе модними практичними речами. Вони воліють оригінальні парфуми, що не кричать, які не відволікають від справ, не схожі на вибух бомби, а оточують приємною свіжістю, тонізують, утихомирюють.

Класичний парфумерний букет чудово підходить для денного використання у будь-яку пору року, добре поєднується зі строгим офісним та розкутим молодіжним стилем. Його обирають чоловіки, які бажають на роботі та відпочинку підкреслити свою харизму, силу волі, елегантність та стриманість.

Історія аромату

 

Франко-італійський бренд Ріка Леві відомий у світі як виробник молодіжного одягу з деніму у популярному стилі casual. Продукція компанії – прості та зручні джинси, сумки, аксесуари, парфумерія – орієнтована на активних, цілеспрямованих, впевнених у собі хлопців та дівчат.

Торгова марка народилася в Марселі 1928 року, коли Ріка та Шарль Леві відкрили майстерню, в якій шили армійську форму. Після війни фірма перша у Франції переорієнтувалася на пошиття «американських» джинсів. З 1988 компанія входить до складу італійської корпорації Gruppo Industria Moda. На парфумерному ринку бренд заявив про себе на початку нового тисячоліття, а 2006 року представив парну серію Манія. Композиції вийшли у концентрації Eau de Toilette та відобразили філософію безтурботності, свободи, сміливості, практичності.

Зручність та комфорт втілені у дизайні флакона, виконаного у сірому та чорному кольорах. Завдяки плоскій, обтічній формі, пляшечку можна носити в невеликій сумці або кишені. Ви зможете приміряти цей витончений, елегантний аромат на себе, насолодитися оптимістичним, завзятим звучанням, якщо вирішите купити Rica Mania .

Відображення тепла та ніжності, сили та бадьорості

Приваблива мелодія, що інтригує, починається трепетними, солодкими акордами мандарина, які зачаровують виразними фруктовими та квітковими відтінками, створюють святковий настрій. Яскраві пряні тони пекучих арабських спецій, змішані з терпкими гіркими вкрапленнями дорогоцінного шафрану, нагадують про мужність, відвагу, цілеспрямованість. Не встигнувши розвинутися, різкість і зухвалість верхніх ноток розчиняється в благородному серці: спекотний лісовий ветивер оточує загадковим шоколадним серпанком з виразним шкіряним акцентом, хвойний, бальзамічний кедр розслаблює, пробуджує почуття спокою. Їхні м'які, ненав'язливі півтони налаштовують на отримання задоволення, натякають на приховану чуттєвість. Завершується ароматичний твір магнетичним багатогранним дуетом солонуватої амбри та трохи пудрового, анімалістичного мускусу.

Купити Rica Lewis Mania на вигідних умовах можна в інтернет-магазині La Grande .