0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Robert Piguet L'Insomnuit

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Robert Piguet L'Insomnuit Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Robert Piguet L'Insomnuit Парфумована вода
Немає у наявності

Robert Piguet L'Insomnuit – чудова ніч без сну.

Що може змусити вас не спати всю ніч безперервно? Романтичні переживання, мрії, плани на майбутнє, а, можливо, навпаки – спогади про чудові миті пережиті раніше з прекрасними людьми? Модний дім Robert Piguet , схоже, знає відповідь: чарівний парфум L ' Insomnuit створює ілюзію чарівної ночі в повний місяць, аромат та атмосфера якої не дадуть вам заснути ні на секунду!

Містична, нуарна композиція забирає вас на крилах ночі за темні хмари до сяючого нічного світила. Якби Маргарита користувалася сучасним парфумом, це цілком міг би бути аромат «Безсоння»!

Квіткова деревно-мускусна парфумована вода створена в орієнтальному стилі, вона наповнена деревними, пудровими, бальзамічними і квітковими акордами, що склалися в мелодію, встояти перед якою неможливо!

Чудовий вибір як вечірній супутник для чоловіків і жінок, які розраховують цієї ночі знайти собі заняття цікавіше, ніж сон!

Історія аромату

 

Бренд Робера Піге знайшов друге дихання в новому тисячолітті, додавши до свого довгого славного родоводу таланти сучасних майстрів.

Заснований в 1933 році модний будинок став квінтесенцією істинно паризького стилю, і Робер Піге прославив своє ім'я не тільки як модельєр з бездоганним смаком, але і як наставник, який подарував світові моди такі імена, як Діор та Жіванші. Парфумерна історія бренду почалася в 1944 році і тривала зовсім недовго у зв'язку з хворобою і раннім відходом Маестро, але його спадщина і донині є взірцем ідеальних французьких парфумів: створені в середині минулого століття композиції популярні і в наші дні, ніби час зовсім не владний. .

Однак сучасні розробки компанії знаходяться на такому ж високому рівні, і прекрасним доказом цього стала створена в 2016 році нова унісекс-композиція «Безсоння», якою так підходить фірмовий чорний флакон, який став символом цього бренду!

 

Robert Piguet L' Insomnuit - вам не заснути до світанку!

Композиція розкриває свої обійми п'янким, запаморочливим акордом стиглих слив, краса якого доповнена благородною трав'янисто-цитрусовою терпкістю бергамота і виразною смолистою нотою ялицевого бальзаму.

«Серце» аромату б'ється тривожно та хвилююче: тут пудрові акценти абсолюту ірису та конкрету ірису переплітаються з глибоко нуарною, димно-смоляною східною містикою вудового дерева.

Базовий акорд майстерно складений з розкішного аромату атласького кедра, дерев'яного нюансу кіпріолу, пряного абсолю бобів тонкого і солодко-вершкового, пестливого шкіру дерева сандалу особливого сорту, доставленого зі Шрі-Ланки.

Відмінна стійкість і м'який шлейф, який зводить з розуму - ось головні переваги цього парфуму, крім краси його композиції. Найбільш ефектно аромат звучить восени – він дивовижно гармонує з її урочистим та розкішним, і водночас містично-філософським настроєм.

Вам безперечно варто купити Robert Piguet L' Insomnuit в інтернет-магазині La Grande, якщо ви любите нестандартні, чарівні, містичні композиції з безліччю смислів: ви зможете розгадувати їх усю ніч, від заходу сонця до світанку!