0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Armani Prive Ambre Eccentrico

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Prive Ambre Eccentrico Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Armani Prive Ambre Eccentrico Парфумована вода
Немає у наявності

Armani Prive Ambre Eccentrico

 

Усі, хто цінує східну розкіш, не може залишитися байдужим до амбрових ароматів, адже саме ця нота є одним із головних секретів орієнтальних пахощів. Одна з найексклюзивніших у світі колекцій Armani Prive не могла не включити її до своєї скарбниці – так з'явився феєричний парфум Ambre Eccentrico . Він огорне вас армброво-фруктовим чуттєвим маревом, переливаючись солодкими, теплими, пряними, корично-ванільними, деревними та чуйними відтінками.

Стиль унісекс дозволить насолодитися цим дивом і чоловікам, і жінкам. Це ідеальна прикраса для особливих моментів сезону осінь-зима – стійкий, з незрівнянним шлейфом парфум, з яким ви не захочете розлучитися!

Історія аромату

 

Фешенебельна парфумерна колекція Джорджіо Армані, елітарна Prive, присвячена найрозкішнішим нотам ольфакторного світу. Перші її видання вийшли ще 2004 року, і досі ця лінія оновлюється: виходять нові шедеври, над якими працюють найкращі парфумери світу.

Твір, презентований у 2015 році, присвячений амбрі – унікальному природному афродизіаку, який робить чоловіків і жінок привабливими один для одного буквально на рівні інстинктів – це потужна сила підсвідомості!

Над виданням працювала парфумер Calice Becker – чудовий майстер, завдяки таланту якої вийшли такі бестселери, як J'adore Dior, Beyond Paradise Est?e Lauder, Versace Pour Femme Dylan Blue, а також плеяда «зіркових ароматів» від Кіллана: Back to Black, Forbid Games , Killing Me Slowly By Kilian.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів «Армані Прайв» – тут поєдналися розкіш великих природних дорогоцінних каменів, у вигляді яких виконані кришки, та лаконічна елегантність чорних корпусів із золотими табличками, що приховують у собі справжні скарби.

Придбати Armani Prive Ambre Eccentrico в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де зібрані унікальні та лише оригінальні парфуми провідних брендів світу.

 

Ексцентрична спокуса теплої чуттєвості амбри

Пишність східного аромату ви відчуєте з перших миттєвостей, як тільки він відкриє вам обійми і огортає переливами солодких, трохи димних сухофруктів і сушеного чорносливу, що в повній гармонії зливаються з м'якими тонами кориці, що манять, і найніжнішої бурбонської ванілі.

Головна роль у композиції відводиться, звичайно ж, амбрі – теплому, сонячно-бурштиновому інгредієнту природного походження, здатному розбудити нашу чуттєвість і навіть найяскравіші фантазії зробити реальністю.

Східна розкіш цього парфуму створена завдяки колоритним акордам солодко-трав'яних акцентів бобів тонких і принадних, хвилюючих почулів.

Якщо вам потрібна ефектна прикраса для багатообіцяючих вечорів осінньо-зимового сезону, немає більшого задоволення, ніж насолодитися володінням цього скарбу: варто купити Armani Prive Ambre Eccentrico в інтернет-магазині La Grande - і ви відчуєте себе тонким поціновувачем краси.