0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Police Original Police

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Police Original Туалетна вода (тестер)
100ml
880 грн
Police Original Туалетна вода
Немає у наявності

Police Original – оригінальність та елегантність!

 

Саме з цієї парфуми і почалася захоплююча історія італійського модного будинку «Поліс» у сфері ароматів. Драйвове видання Police Original ніби класика, що ожила, завжди актуальна, яскрава, затребувана: такі твори завжди поза епохою!

Рідко буває, щоб парфум виявився настільки універсальним і доречним завжди: його багатопланове звучання дозволяє використовувати туалетну воду будь-якого сезону, вдень чи ввечері, в офісі, на прогулянці або на побаченні – він просто незамінний, він – ваша тінь, ваша візитна картка!

Фужерний аромат підкорює красою пудрових та пряних, деревних та фіалкових, мускусних та зелених, лавандових та цитрусових акордів. Це чудовий зразок старої європейської школи – якісний, цікавий, не схожий на інші парфуми. Він адресований таким самим чоловікам – впевненим у собі, з характером та особливою енергетикою.

Прозорий флакон з емблемою бренду простий і лаконічний - і тим особливо добрий, адже він точно підійде кожному сучасному чоловікові!

Трохи історії

 

Творці бренду брати де Ріго розпочинали свій бізнес у 1978 році як виробники модних молодіжних аксесуарів. Дзеркальні окуляри "Поліс" підкорили світ у 90-х. У новому тисячолітті він зацікавив шанувальників колекцією To Be, яку дизайнери випустили у флаконах, що мають форму черепів у стилі «glam».

Фірмовий стиль флаконів лінійки « Police Man » - класичний і лаконічний, що імпонує всім. Саме до неї належить і «Оріджинел», який став першим парфумерним досвідом цього італійського бренду – причому винятково вдалим! Саме ця туалетна вода була дебютом бренду у 1998 році – а зараз у його активі понад дев'яносто видань!

Краса і універсальність аромату дозволили йому зберегти свою актуальність на десятиліття, і в наші дні він так само популярний, як і в «нульових».

Придбати Police Original в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього інтригуючого і завжди креативного італійського бренду, який стрімко завойовує популярність не тільки в Європі, а й тепер уже й на азіатському ринку.

 

Справжній італійський характер!

Ця парфума впевнено підкорить ваше серце своїм яскравим свіжим вступом, де кожна нота вносить свій неповторний колорит: шляхетність лаванди, прохолода м'яти та аристократизм бергамоту поєднуються просто ідеально!

Центральний акорд звучить бездоганно елегантно та вишукано: тут майстерно аранжовані оксамитово-пудрова фіалка та м'ятно-квіткова герань.

Незрівнянна дерев'яна база притягує повним справжнього чоловічого шарму поєднанням нот смолистого кедра і вершкового сандала в чуттєвому, чарівному хмарку мускусу.

Якщо вам подобається європейська класика в драйвовому італійському виконанні – варто купити Police Original   в інтернет-магазині La Grande!