0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Police Contemporary

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Police Contemporary Туалетна вода
Немає у наявності
Police Contemporary Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Police Contemporary – твій сучасник!

 

Наші дні відрізняються швидкоплинністю та динамічністю подій, і темп життя сучасного чоловіка дуже високий. Безліч завдань, безліч бажань, мільйон планів і надій, стільки ж спокус... Все це різноманіття знайшло відображення в яскравому, цікавому деревно-фужерному парфумі Police Contemporary , який наповнить ваші весняні та літні дні калейдоскопом вражень, огорнувши свіжою аурою фужерних та пряних, цитрусових та деревних, зелених, пудрових та мускусних акордів.

Легкий, що сприяє запаху відмінно доповнить ваш вигляд у відпустці і в офісі - де б ви не знаходилися, аромат буде доречним, цікавим, співзвучним ситуації.

Саме в цьому – ідея цього видання: парфум залишає враження абсолютної органічності кожної миті, яку ви проживаєте, він може стати тлом вашого життя, вашою візитною карткою, не затьмарюючи свого власника, а лише підкреслюючи кращі його сторони.

Трохи історії

 

Бренд «Поліс» з 1978 займається створенням модного одягу. Він був заснований в Італії братами де Ріго - Вальтер і Енніо. В даний час це цілий б'юті-концерн De Rigo, яка випускає також оптику (саме вони ініціювали у 90-х моду на дзеркальні темні окуляри!), молодіжні аксесуари, і, звичайно ж, оригінальну, якісну парфумерію – стильну та сучасну. Першим парфумом, випущеним під цією маркою у 1998 році, став Police Original, а зараз у портфоліо налічується вже понад 90 видань!

Незвичайне оформлення флаконів приваблює всіх, хто любить епатувати публіку – зокрема лінійка флаконів колекції To Be випускається у формі черепів. Однак класичний дизайн також вітається у «Поліс» - лінія чоловічих парфумів Police Man лаконічна і навіть мінімалістична: головне – усередині!

Купити Police Contemporary в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього стильного і завжди актуального італійського бренду, популярного вже не тільки на європейському, але також на середньоазіатському та близькосхідному ринках.

 

Пульс часу

Парфум підкорить вас своєю універсальністю та елегантною ненав'язливістю. Це просто must have для літнього сезону!

Він відкривається яскравим освіжаючим акордом, що складається з грейпфрута, бергамоту та ялівцю: цей запах схожий на аромат літнього ранку на середземноморському березі.

Багатий і різноманітний «серцевий» акорд, де прохолодна зелень м'яти, запашного розмарину та пряної мускатної шавлії прикрашена пишнотою квіткового букета, складеного з лаванди та герані, фіалки та жасмину. Фінал композиції мускусно-деревний: вас напевно захопить основа з кремового сандалу, дубового моху та смолистого кедра, підсолоджених бобами тонка.

Відмінний вибір для весняно-літнього сезону, де і як би ви його не провели! Вам, безумовно, варто купити Police Contemporary в інтернет магазині La Grande, якщо ви поважаєте прості, але ефективні іміджеві рішення.