0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Oud Ispahan

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Oud Ispahan Парфумована вода
Немає у наявності
Christian Dior Oud Ispahan Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Christian Dior Oud Ispahan – Схід французькою

Christian Dior дарує шанувальникам східної парфумерії станний, щільний, гучний і напористий аромат з дивовижно красивим звучанням, що запам'ятовується - Oud Ispahan . Ця парфумована вода - квінтесенція Сходу в паризькій подачі: яскравість, насиченість, чуттєвість і легка нуарність орієнтального звучання пом'якшена французькою елегантністю. В результаті вийшла захоплююча уява східна мелодія, складена з акордів уда та троянди, дерева та теплих прянощів, а також бальзамічних нот.

Просто неймовірна стійкість та шикарна шлейфовість роблять композицію ідеальним вибором для осені та зими. Її час – вечір: світські заходи, побачення чи культурні події стануть для вас шансом наголосити на своїй харизмі та гідно проявити яскраву індивідуальність.

Історія аромату

 

Кожен бренд в колекції має аромати, які дивують шанувальників його творчості. Ні, це аж ніяк не невдачі - у парфумерного будинку такого рівня, як Крістан Діор, не буває відверто "слабких" композицій. Але талановиті, харизматичні, яскраві аромати часом бувають настільки не схожі на всю іншу продукцію модної марки, що змушують знову пробігти очима ім'я на етикетці. Саме такий Oud Ispahan від Діора – це зовсім незвичний східний аромат інтерпретації рафіновано французького бренду.

Він був створений провідним парфумером бренду Франсуа Демаші у 2012 році в рамках елітарної колекції La Collection Privee. У композиції використано класичне поєднання нот вудового дерева та троянди для передачі орієнтального звучання. Мужність і чуттєвість, натиск і чарівність - аромат побудований на контрастах, наче єднання Інь та Янь, жіночого та чоловічого початку. Не дивно, адже композиція була задумана і виконана в стилі унісекс: вона адресована чоловікам з «орієнтальним» смаком та сильним, вольовим, самостійним жінкам, яким подібний парфум також чудово підійде.

Купити Christian Dior Oud Ispahan в Україні, як і інші твори з ексклюзивної «Приватної колекції» Діора ви можете в інтернет-магазині La Grande, де покупки легкі та приємні, консультанти он-лайн та у шоу-румі – уважні та компетентні, а всі товари – гарантовано оригінальні.

 

Christian Dior Oud Ispahan – темна магія Сходу

Відкриває композицію мускусно-пряний, смоляний аромат лабдануму – саме завдяки йому домінуючий акцент звучить м'якше, гармонійніше, трохи більш по-європейському. Разом про те лабданум також стає частиною особливого східного колориту парфуму, оскільки є нерідким гостем саме орієнтальних творів.

А в серці твору зосереджена вся його чуттєвість: тут романтична і водночас неймовірно приваблива темна оксамитова троянда доповнена нотою пряної сексуальності пачулі та тонким штрихом особливої спеції – дорогоцінного шафрану.

Фінальний акорд – це всеосяжна влада потужного, глибокого, багатогранного, солодкувато-димно-бальзамічного аромату уда, пом'якшеного вершковою деревиною сандалу та благородством білого кедра.

Якщо ви хочете аромат, який у всіх асоціюватиметься з темним оксамитом бордових троянд, вам, безумовно, варто купити Christian Dior Oud Ispahan - чоловічий шарм дерева і жіночність квітів, що дурманить, нікого не залишить байдужим!