0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Poison Girl Eau de Toilette Roller-Pearl

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Poison Girl Eau de Toilette Roller-Pearl Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Немає у наявності

Christian Dior Poison Girl Eau de Toilette Roller-Pearl

 

Усі шанувальники ароматних творів мистецтва від бренду Christian Dior знають чаклунську силу ароматів із колекції «Яд». Це привабливі, зачаровують своєю сексуальністю, чуттєві і нескінченно жіночні твори – причому серед великої галереї отрут кожна з нас зможе вибрати зілля за смаком. Більш молодим і зухвалим Діор запропонував свої чарівні зілля у варіанті Poison Girl, серед яких Eau de Toilette Roller-Pearl – одна з найприємніших варіацій. Вона наповнює простір спокусливими акордами цитрусів та ванілі, солодкої карамелі та пудри, амбри, білих квітів та троянд.

Це чудове доповнення вашого образу для осіннього та зимового сезону, а також для холодної весни: обволікаючий, яскравий та виразний парфум створює відчуття свята. Він ідеальний як для вечірок і клубів, так і для особливих днів, коли вам хочеться відчувати себе перлиною, що переливається, справжньою коштовністю – і дарувати щастя тим, хто вартий цього скарбу!

Трохи історії

 

Парфумерна історія колекції Poison почалася в 1985 році, коли будинок Діор вперше представив аромат з такою назвою, що інтригує. Це був феєричний успіх – «Яд» став культовим парфумом для кількох поколінь і залишається шедевром досі.

Не дивно, що тема була обіграна парфумерами в різних варіаціях - згодом Діор представив також колекції Hypnotic Poison (1998), Pure Poison (2004), Midnight Poison (2007), і нарешті - блискучу Poison Girl (2016).

«Дівчинка» завоювала тисячі симпатій та розбила десятки тисяч сердець – у цій лінійці зараз п'ять яскравих варіацій на будь-який смак!

Автором варіації Eau de Toilette Roller-Pearl , презентованої у 2018 році, став Франсуа Демаші – головний парфумер бренду та творець практично всіх його сучасних видань.

Красивий флакон отримав нетипову для «Отрут» форму – це більше не округла бульбашка для зілля, а витягнутий і стрункий фіал, яким будь-яка дівчина із задоволенням милуватиметься на своїй парфумерній поличці.

Вся ця інтригуюча колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Roller-Pearl Christian Dior Poison Girl Eau de Toilette ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Перлина у вашій короні краси.

Композиція бризкає соковитими цитрусовими емоціями з першої миті. Вона переливається відтінками крижаного апельсина, гіркого апельсина та лимона – неймовірна хвиля свіжості!

«Серце» твори зовсім інше, воно романтичне і хвилююче, незвичайно жіночне завдяки унікальному поєднанню троянд – французької з Грассаї турецької з Дамаска, доповнених ніжною насолодою квітучого апельсинового дерева (флердоранжа) та цитрусово-зеленими переливами квітів неролі.

Насамкінець ви зможете насолодитися м'якою чарівністю поєднання солодощі ванілі, аранжованої з карамеллю та бобами тонка з кашмераном та квітами геліотропу.

Якщо вам імпонує така східногурманська тематика, рекомендуємо купити Christian Dior Poison Girl Eau de Toilette Roller-Pearl в інтернет-магазині La Grande – ця перлина прикрасить вашу колекцію!