0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми 10Th Avenue Karl Antony All Men

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

10th Avenue Karl Antony All Men Туалетна вода
Немає у наявності
10th Avenue Karl Antony All Men Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Модний бренд 10th Avenue Karl Antony представив у 2016 році вишукану чоловічу композицію All Men . Це стильний дерев'яний фужер, адресований людям успішним, елегантним і привабливим, що віддають перевагу активному способу життя і не боїться приймати кинуті долею виклики.

Це інтригуючий і привабливий букет, здатний вмить підбадьорити свого власника, наповнити його неймовірною енергією, освіжити і налаштувати на позитив. Він іскристий і яскравий, переливчастий і темпераментний - увібрав у себе пікантний натиск зухвалих спецій і спокусливе тепло деревини цінних порід, пустотливі вогники цитрусів і прохолоду морських хвиль. Віртуозне втілення мужності, шляхетності та спокуси, туалетна вода, яка стане яскравою родзинкою будь-якого ансамблю!

Відкривають багату та ретельно збалансовану піраміду соковиті іскорки напоєних сонцем плодів. Чуттєві цитруси розсипаються по шкірі міріадами вогників, моментально налаштовуючи на позитив і вселяючи впевненість у своїх силах. Мандарину, грейпфруту та бергамоту вторять кришталеві передзвони акватичних нот, чудово остуджуючи палкий темперамент фруктів та надаючи звучанню особливої чистоти та виразності.

Слідом за водними мотивами в гру входить делікатна квітка неролі. Його пахощі одночасно ніжні і граціозні, віртуозно відтінені щедрим розсипом чорного перцю, що забезпечує привабливу пікантність і гостроту. Вкраплення спецій багаторазово підвищують градус інтриги, тому така комбінація приємно лоскоче рецептори та хвилює кров. Парфум вселяє впевненість у своїх силах, мотивує підкорення нових вершин і допомагає залишатися в тонусі протягом цілого дня. З ним ви будете енергійним і зібраним, відчуєте, що вам під силу будь-які труднощі. На зміну квітково-пряним мотивам приходить смарагдовий оксамит ветивера, шовковисто-повітряна млість мускусу і шляхетна деревина сандала, пронизана смолистими іскорками тягучої амбри.

Букет імпозантний та спокусливий, із підкреслено мужнім звучанням. Має хорошу стійкість і помітний шлейф, вигідно виділяє свого власника на тлі інших і гарантує зацікавлені погляди. Це чудовий варіант для будь-якого ансамблю!

Він чудово поєднується зі строгим діловим костюмом або модними джинсами, шкіряною курткою та вовняним пальто. Підходить для ділових переговорів та офісної роботи, зустрічі з бізнес-партнерами чи друзями, побачення чи просто вихідного дня. Туалетна вода сподобається чоловікам привабливим і сміливим, наполегливим і рішучим, які звикли вперто рухатися до поставленої мети і в усьому досягати успіху.

Видання упаковане в оригінальний флакон складної форми із опуклими гранями. Прозору пляшечку вінчає вугільно-чорний ковпачок, що вдало поєднується з металевою обробкою. Купити 10 th Avenue Karl Antony All Men в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.