0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми 10Th Avenue Karl Antony Black Max Sport

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

10th Avenue Karl Antony Black Max Sport Туалетна вода
Немає у наявності

У 2016 модний бренд 10th Avenue Karl Antony представив стильну чоловічу композицію Black Max Sport . Це більш динамічна та енергійна версія оригінального аромату 2011 року, адресована натурам харизматичним та сміливим. Власник туалетної води - справжній авантюрист, який не звикли терпіти сірість буднів. Він вважає за краще жити на повну силу, не пасує перед кинутими викликами і сміливо прямує на підкорення незвіданих вершин. Особистість зріла, самодостатня і впевнена в собі, сучасний конкістадор, з пустотливим блиском очей та сліпучою посмішкою, здатною розтопити не одне жіноче серце. Він волелюбний, привабливий, наполегливий і елегантний, тому і парфум вибирає собі під стать, такий же темпераментний і пристрасний.

Східний фужер заряджає енергією та бадьорить, наповнює неймовірною свіжістю та допомагає підтримувати тонус від ранку і до самого вечора. Це чудовий вибір для повсякденного використання, який порадує вас чудовим відчуттям прохолоди та чистоти, багатою грою відблисків на шкірі та гарною стійкістю.

Відкривають інтригуючу та світлу піраміду виразні переливи стиглих цитрусів. Напоєні лагідним сонцем плоди так і бризкають соком, змушуючи забути про всі негаразди та сірість буднів. Вони яскраві та позитивні, миттєво покращують настрій та допомагають сконцентруватися на важливих речах. Бергамот, грейпфрут та мандарин приємно холодять рецептори, щоб скинути залишки сну та розпочати продуктивний, успішний день.

На тлі фруктових акордів проступає грайливий розсип колючих спецій. Оксамитова м'якість мускатного горіха розчиняється в льодових мотивах дикої м'яти, а шавлію вторить пікантна герань, з її аристократичною терпкістю і насиченою зеленою нотою, посиленою вкрадливим шепотом ветівера.

Трепетні акценти лабдануму, повітряні і невагомі, чудово підкреслюють пекучий темперамент дорогоцінних прянощів, надаючи звучанню привабливої гостроти і складаючи ідеальний контраст для смолясто-тягучої амбри та благородного білого кедра.

Це відмінний вибір для роботи в офісі, відпустки, дружніх зустрічей, побачень, ділових переговорів чи вечірок. Ненав'язливий, делікатний і завжди доречний, він стане тією родзинкою, яка зробить ваш образ неповторним, додасть спокусливої елегантності, підкреслить мужність та унікальний стиль.

Парфум поміщений у стильний флакон-тубус із глянсово-чорного скла, зручно лягає в руку та чудово виглядає. Його навіть можна носити у спортивній сумці, коли ви вирушаєте до тренажерного залу чи басейну. Видання зберегло форму своїх попередників, але цього разу обробка виконана в інтенсивних червоних відтінках. Продукт зазвичай для колекції представлений у концентрації туалетної води. Він відмінно проявляє себе в будь-яку погоду та сезон.

Купити 10 th Avenue Karl Antony Black Max Sport в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.