0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Evody Parfums Tubereuse Manifeste

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Evody Parfums Tubereuse Manifeste Парфумована вода
173 грн

Evody Parfums Tubereuse Manifeste – аромат Королеви Ночі!

 

Парфумерний будинок Evody Parfums створив одне з найкрасивіших сучасних втілень туберози, передавши все диво і красу цієї квітки в чарівній композиції Tubereuse Manifeste . Ця магія білих квітів прикрашена акордами зелені, привабливими тваринними нотками і п'янким акцентом рому - неймовірно привабливе поєднання!

Це прекрасний вечірній парфум для особливих моментів: будь-яке побачення з таким ароматом виявиться незабутнім, будь-яка романтична зустріч справжньою долею. Запах п'янкої важкої жіночності, солодкого потягу зводить з розуму: недарма колись аромат туберози називали «солодкою отрутою».

Трохи історії

 

Бренд Evody Parfums з'явився в 2008 році, ставши продовженням концепції паризького магазину Еводі – одного з найзнаменитіших французьких парф-бутиків, названого так на честь чудового азіатського дерева Еводії (L'Evodia), «прикрашеного тисячею кольорів». Його заснувала блискуча Regine Droin, а креативним директором виступила її дочка Cerine Vasnieur. Протягом кількох років бренд досяг репутації однієї з найбільш значних селективних марок у Європі, що випускає бездоганні аромати для справжніх цінителів.

Нова колекція Еводі називається Collection Galerie і представлена трьома творами, кожен з яких створений так ретельно, немов справжній витвір мистецтва. Одним із шедеврів стала «Тубероза» - чудовий гімн цієї квітки, маніфест жіночності та спокуси, створена у 2017 році талановитим майстром Сесіль Зарокян (Cecile Zarokian).

Фірмовий стиль флаконів із чорного скла доповнений тут химерним розписом, що зображує квітуче дерево. І хоча цей парфум відноситься до рідкісних та ексклюзивних, його можна вважати справжньою коштовністю ольфакторного світу, купити Evody Parfums Tubereuse Manifeste можна і в Україні: в інтернет-магазин La Grande та його досвідчені консультанти завжди до ваших послуг!

 

Evody Parfums Tubereuse Manifeste - п'янка краса !

Як і належить у палаці, королева ніколи не виходить першою: спочатку з'являються її фрейліни - чарівні троянди та ніжні ромашки в обрамленні гіркуватих нот артемізії та свіжості молодої зелені. Розкішний ромовий акцент привносить у цю прелюдії запаморочливе тепло та особливий шарм.

Тубероза виходить на передній план у серцевому акорді, оточена пудровим оксамитом ірисів, мускусною томністю лабдануму та м'якою чарівністю ванілі. Аромат туберози – медовий і водночас немов кришталево-сніговий – дуже виграє у такому оточенні, а тваринна нота привносить яскраву чуттєвість у звучання всієї композиції. Основу парфуму становить дорога шкіра – респектабельна та шикарна.

Ідеальна пора для «Туберози» – осінь та зима: солодка розкіш звучання особливо гарна у холоди, в атмосфері низки свят. Якщо ви шукаєте парфум, який стане справжньою прикрасою, не менш дорогою, ніж ювелірні вироби, вам, безумовно, варто купити Evody Parfums Tubereuse Manifeste – вона справді нескінченно чудова! Однак, як і справжні коштовності, її треба вміти носити та відповідати цьому високому стандарту, щоб магія аромату не контрастувала з його володаркою.