0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Dorall collection Islanders

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dorall Collection Islanders Туалетна вода
Немає у наявності
Dorall Collection Islanders Набір (бальзам після гоління 50 мл + туалетна вода 100 мл + туалетна вода 15 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності

Американський парфумерно-косметичний концерн Arion Parfum & Beauty Inc був створений у 2002 році у штаті Техас. Лише за кілька років він зміг вийти на європейський та азіатський ринки, пропонуючи недорогу парфумерію незмінно високої якості. Його продукція є чудовою альтернативою люксовому сегменту, це справжня знахідка для всіх, хто не хоче переплачувати за гучне ім'я. До складу корпорації входить і торгова марка Dorall Collection . Виробничі лінії компанії знаходяться в ОАЕ. Таке місце розташування забезпечує простий доступ до першокласної парфумерної сировини - такі самі есенції та масла використовують більш відомі бренди. Аромати бренду неодноразово відзначалися міжнародними преміями та нагородами, вони стануть вдалим поповненням будь-якої парфумерної колекції.

Чоловіча композиція Islanders вийшла у 2014 році. Це приємно освіжаючий і підбадьорливий фужер, створений спеціально для літнього сезону. Чудово тонізуючий, що дарує чудове почуття прохолоди і чистоти, - він сподобається шанувальникам елегантних і легких парфумів.

Відкривають чудовий букет ігристі тони цитрусів. Соковитий грейпфрут зачаровує пустотливим характером і наповнює неймовірною енергією. Його переливи дзвінкі та життєрадісні, палахкотять в обрамленні морських нот, немов сонячні зайчики на дзеркальній водній гладіні. Солено-цитрусові мотиви моментально проганяють залишки сну, налаштовують на позитив і вселяють впевненість у собі, мотивують нові перемоги і підкорення незвіданих вершин. Це чудовий спосіб розпочати продуктивний та успішний день!

На зміну ігристим фруктам приходить солодке пахощі жасмину, несподівано доповнене вишуканими акцентами лавра. Його пікантно-пряні вкраплення чудово врівноважують запашну ніжність квітки, роблячи звучання динамічнішим і привабливішим, додаючи йому інтригуючої глибини та чуттєвості. Шляхетні переливи гуаяка вторять пишній зелені. Посилені оксамитовими акордами почули, вони стають мужнішими і хвилюючими, радують багатою палітрою відтінків і багатогранною грою відблисків на шкірі, щоб потім неквапливо розтанути в затишних амбрових обіймах.

Такий аромат подібний до крижаного душу, він хвилює кров і наповнює запаморочливою свіжістю. Чудово поєднується як зі спортивним стилем, так і діловим чи повсякденним, гарний з випрасуваною офісною сорочкою, стильною футболкою та модними джинсами. Він ненав'язливий, але привертає увагу, підкреслює гарний смак, природну чарівність і яскраву харизму свого власника, робить образ більш елегантним і незабутнім. Завдяки своєму універсальному характеру відмінно розкривається у будь-яку погоду і буде доречний у різних обставинах, будь то робота в офісі, ділові переговори, побачення чи відпустка.

Купити Dorall Collection Islanders можна в інтернет-магазині La Grande. Вибирайте між туалетною водою або компактним набором, куди, крім великого флакона, також входить мініатюра, зручна для подорожей, бальзам після гоління і гель для душу.