0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Dorall collection Engross

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dorall Collection Engross Туалетна вода
Немає у наявності

Dorall Collection Engross - ароматне посвячення ніжним почуттям

Цей парфум - енергійний, живий і трепетний аромат, який з перших крапель опановує уяву, пронизує почуття, оточує аурою ніжності, розкоші, вишуканості. Його чарівні акорди розповідають чудову повість про кохання, щастя та красу, навіюють романтичні мрії, пожвавлюють солодкі спогади.

Насичена фруктовими та квітковими мотивами композиція звучить оптимістично та благородно: відображає образ веселої, товариської жінки, що любить активний відпочинок, а також доповнює імідж елегантної, ласкавої та делікатної леді, яка вміє у разі потреби постояти за себе. Її володарка живе в сучасному ритмі, намагається все встигнути, йти в ногу з модою, але в душі залишається щирою, доброзичливою і мрійливою дівчинкою, яка ніби прийшла в наш світ із чарівної казки.

У компанії з цим незвичайним парфумом хочеться співати та танцювати, насолоджуватися сонцем, вітром, бігати босоніж по піску... Витончений букет красиво розкривається у весняний та літній сезон, підходить для носіння на прогулянку, чудово звучить на дружній зустрічі чи побаченні.

 

Історія аромату

У 2015 році американський бренд Dorall Collection , який випускає свої парфумерні твори в Об'єднаних Арабських Еміратах, видав чергову серію Engross . Композиція поповнила собою колекцію, присвячену неординарним, волелюбним та цілеспрямованим особистостям. На створення цієї лінійки майстрів надихали такі чудові жіночі якості, як ніжність, ласка і чуттєвість, які допомагали не тільки опанувати чоловічі серця, а й наказувати цілими країнами. Натхненням став також аромат популярної композиції Rasasi Emotion.

Новинку видано у форматі EDT, виготовлено з екологічно чистих, натуральних інгредієнтів. Відмінна для туалетної води стійкість, розкішне, легке звучання, доступна ціна забезпечили парфум популярність у багатьох країнах світу, в тому числі в Україні. Успіху сприяло і традиційне для компанії дизайнерське оформлення, що відображає характер ароматного творіння: скляний флакон із кришкою виконані у світлому та темному фіолетовому тоні – символі таємничості, містики, прихованої чуттєвості та чарівної сили.

 

Захоплена пісня про кохання та ніжність

Композиція туалетної води складена з квіткових, фруктових та деревних нот, які сплітаються в емоційну мелодію. Спочатку звучать соковиті прохолодні акорди гострого лимона, терпкого бергамоту, сонячного апельсина та мандарину, оточені солодким переливом квітів. Потім вступають пікантна біла фрезія, важкий жасмин і містична водяна лілія, насолоджуючись і зачаровуючи спокусливими пасажами. Щирі емоції викликають нюанси екзотичного ківі, солодкуватого ананаса та чорної смородини. База зустрічає бальзамічними тонами кедра з Вірджинії, спокушає апетитними нюансами ванілі та тілесного мускусу, огортає вишуканим серпанком вершкового сандала.

Якщо ви хочете підкреслити свою неординарність, зробити собі чи подрузі приємний подарунок, то купити Dorall Collection Engross можна на сайті La Grande .