0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Baldinini Gimmy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Baldinini Gimmy Туалетна вода
Немає у наявності
Baldinini Gimmy Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

2010 року модний бренд Baldinini поповнив свою колекцію чоловічих ароматів новим продуктом. Елегантний шипр адресований натурам харизматичним, що віддають перевагу активному способу життя і відважно виступають назустріч покинутим викликам. Власник чуттєвої та привабливої композиції - чоловік дорослий і самодостатній, з незламним характером, вольовий і сформував власний унікальний стиль. Такі, як він, не слідують трендам, що швидко змінюються, а віддають перевагу добротній і перевіреній класиці. Вони відважні та сміливі, цілеспрямовані та наполегливі, звикли добиватися успіху у всіх своїх починаннях, від спорту до бізнесу та особистого життя. У будь-яких обставинах зберігають самовладання та холоднокровність, їх девіз — це шляхетність і стриманість, які й приваблюють представниць прекрасної статі, наче магніт. Та й як можна встояти перед такою мужністю та чарівністю?

Особисто стильним і впевненим ідеально підходить така самобутня туалетна вода. Відкривається вона іскристими відблисками соковитого бергамоту. Пустотливий цитрус грайливо поблискує на тлі солодкого нектару стиглої дині, захоплюючи свого володаря у вихор неймовірних емоцій. Чудову фруктову феєрію розбавляють прохолодні переливи трав'янистої лаванди, яка гарно грає в лагідних обіймах кориці. Оксамитова спеція зачаровує замшевим теплом і спокусливою негодою, струмуючи рідким шовком в обрамленні добре виробленої шкіри. Її пахощі витончені та чарівні, полонить багатогранною грою відблисків і спокусливою глибиною.

У серці чарівний Gimmy стає суворішим і витонченішим. На перший план виступають трепетні переливи добірного тютюну, напрочуд багаті і вражаючі неймовірною палітрою відтінків. У них вгадуються відлуння темного шоколаду та підсушеного сіна, чарівні димні воскуріння і запаморочлива туманна серпанок, посилена кремово-вершковими вкрапленнями мускусу. Букет криється і мерехтить, переливається і поперемінно спалахує захоплюючими півтонами, немов тліючі іскорки багаття, що роздмухуються поривчастим степовим вітром. Комбінація аристократичної деревини та кокетливих фруктів звучить пікантно та таємниче, захоплює динамічним розкриттям та наповнює потужним зарядом енергії. Це чудово збалансований, цілісний та округлий аромат, перед яким просто неможливо встояти. Завершує яскравий і хвилюючий образ благородна база із шорстко-землистих пачулі та гваякового дерева. Просто запаморочливе поєднання, яке не може нікого залишити байдужим!

Така парфума ідеальна для повсякденного використання, особливо влітку або в осінньо-весняний період. Він добре доповнює денний ансамбль, гармонійно виглядає із суворим брючним костюмом або модною сорочкою. Підходить для офісної роботи та ділових переговорів, урочистостей та офіційних заходів, побачень та вечірок.

Придбати Baldinini Gimmy в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Видання поміщене у класичний прямокутний флакон. Пляшечка лаконічного дизайну, виконана з прозорого скла, прикрашена об'ємною монограмою у вигляді букв B та G - виглядає просто чудово!