0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Attar Collection Musk Kashmir

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Attar Musk Kashmir Парфумована вода
3 471 грн
4 036 грн
Акція
-14%
Attar Musk Kashmir Парфумована вода (тестер)
100ml
3 204 грн
3 726 грн
Акція
-14%
Attar Musk Kashmir Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Attar Collection Musk Kashmir – розкіш, пристрасть, ніжність



Витончений, ніжний, спокусливий, він, немов чарівник, зійшов до нас із захмарних вершин, м'яко торкнувся шкіри, оповитий прозорим млосним серпанком, полонив розкішними пахощами, подарував незабутні враження. Цей багатогранний, не скований гендерними межами парфум створений для романтичних, творчих людей, які цінують кожну хвилину життя, насолоджуються всіма її миттєвостями. Його герої привабливі, харизматичні, шляхетні чоловіки та жінки, чия елегантність, почуття стилю та шлейф «Кашмірського мускусу» привертають до них небайдужі погляди.

Вишукана композиція побудована на переплетенні квіткових, деревних та мускусних мотивів. Вдень чи ввечері, навесні чи восени вона звучить по-різному, змінюючи інтонації та розставляючи незвичайні акценти. Грайливі, задерикуваті, пристрасні нотки в якийсь момент змінюються спокійними, ліричними пасажами, незмінними залишаються лише об'єм та краса. Аромат чуттєвий, але не викликає, тому підходить для носіння в офіс, навчальну аудиторію, на виставку, на побачення з коханою людиною; з ним можна піти до клубу, салону, театру, прогулятися в парку або на морському березі.

Історія аромату


Бренд ексклюзивної нішевої парфумерії Attar Collection вийшов на європейський ринок у 2015 році та справив справжній фурор серед поціновувачів складних, насичених арабських ароматів. Успіх представлених лінійок олійних парфумів та парфумованої води пояснюється трьохсотрічним досвідом роботи, використанням старовинних рецептів, рідкісних природних інгредієнтів. Свої парфумерні шедеври майстри присвячують стародавнім легендам, біблійним переказам, величній архітектурі та природі Аравії. Кожна з композицій відбиває претензійну, але зрозумілу людям стилістику та філософію, знаменує перемогу піднесених бажань над сірими буднями.

У знаменному для компанії 2016 року, коли на світ з'явилися дві колекції – Selective та Crystal, вийшли також три нові серії King Solomon, Khaltat Night та Musk Kashmir у концентрації EDP. Незвичайні, красиві, дорогі, вони стали втіленням божественної розкоші, краси та величі.

Елітарність пишного букета передана й у дизайні флакона, декорованого чорним візерунковим логотипом та круговим орнаментом. Білий циліндричний посуд, увінчаний куполоподібною кришкою, нагадує вежу царського палацу.

Європейський характер східного парфуму


Ароматична піраміда насичена квітковою насолодою, пряністю спецій, легкою гіркуватістю, сухим деревним теплом. Вона багата, димна, бальзамічна, але не важка, а м'яка та свіжа. Пікантний, грайливий настрій задає іскристий білий перець, він провокує зухвалі вчинки, але досить швидко затихає, поступаючись дорогою нотам серця. Повітряний дует пряної, трохи солодкої гвоздики і запашного вершкового гарденію звучить привабливо, пристрасно, надає мелодії таємничі, ліричні відтінки. Бархатистий, бальзамічний сандал і ніжний, чарівний мускус виступають у базі, дарують приємне тепло та комфорт.

Якщо хочете поринути в атмосферу східної казки, то варто купити Attar Musk Кашмір . Інтернет-магазин La Grande допоможе здійснити ваші мрії!