0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ajmal Amber Musc Ajmal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ajmal Amber Musc Парфумована вода
4 357 грн
Ajmal Amber Musc Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

У 2015 році модний бренд Ajmal запустив нову колекцію ароматів для Нього та Неї. Лінійка отримала назву M Series і присвячена чудовому мускусу. До складу серії увійшло 3 унісекс-композиції, кожна з яких розкриває певну грань чарівного парфуму. Amber Musc - це чудовий східний квітковий букет, розроблений Абдуллою Аджмалем (Abdulla Ajmal). Являє собою мускусну інтерпретацію в класичній арабській традиції, спокусливу, чуттєву та нескінченно ніжну.

Це безпрецедентна ода легкості та світла, тихої радості та грайливого мерехтіння, представлена в трохи припудреному серпанку. Втілення ніжності та зваблення, легкості та грації! Парфумована вода наповнена сонячним світлом та лагідним теплом. Чудово збалансована, цілісна і округла, вона укладає свого власника в м'які обійми, огортає найтоншим кашеміровим флером і зачаровує неймовірною злагодженістю та гармонійністю.

Відкривають чудову піраміду п'янке пахощі троянди. Чарівний дует марокканської та болгарської красунь кокетливо спалахує марципановими відблисками, розливаючись по шкірі рожевим шовком. Він схожий на вишуканий десерт, гурманську насолоду зі Сходу, подану на ретельно збитому безе і посипану різнокольоровими пелюстками. Ігристі акценти мускусу надають звучанню особливої невагомості та легкості. Вони обволікають і розбурхують уяву, захоплюючи вас у казковий світ мрій і фантазій. На зміну вершково-пудровим відблискам приходять мерехтливі амброві хвилі, солодкі й тягучі, наче карамель. Вони додають композиції солодких нюансів, роблять розкриття більш привабливим і спокусливим, щоб потім повільно розтанути на благородній підкладці з величного білого кедра. У парфумі віртуозно переплетені ніжність і чуттєвість, трепетність і насолода, скромна невинність і невисловлений натяк на більшу насолоду, якщо ви ризикнете познайомитися з ним ближче.

Це нескінченно чудова комбінація, яка нікого не може залишити байдужим. Вона стане вдалим вибором для роботи в офісі або для ділових переговорів, оскільки сидить близько до шкіри і не завдає дискомфорту оточуючим. Аромат делікатний і навіть інтимний, у повній красі він виявляє себе тільки при близькому контакті, що робить його ідеальним вибором для романтичних побачень і зустрічей. Він елегантний та витончений, витончений та легкий – підходить для денного та вечірнього ансамблю. Найкраще розкривається в холодну погоду, восени чи взимку.

Видання упаковане у флакони з матового скла із фактурними бічними гранями, ідентичні за формою попередньої колекції, але цього разу виконані у білому кольорі із золотим декором. Вінчає фіал квадратна кришка зі скошеними кутами. Виглядає парфум респектабельно та імпозантно, це чудова прикраса будь-якого туалетного столика.

Купити Ajmal Amber Musc можна в інтернет-магазині La Grande.