0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jo Malone Amber & Lavender

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jo Malone Amber & Lavender Одеколон
2 591 грн
Jo Malone Amber & Lavender Одеколон (тестер)
Немає у наявності
Jo Malone Amber & Lavender Гель для душа
Немає у наявності

Jo Malone Amber & Lavender – аромат успішного чоловіка зі смаком

Лондонський бренд Jo Malone пропонує дорослим, елегантним, статусним чоловікам гідний їхнього становища в суспільстві орієнтально-фужерний одеколон Amber & Lavender . Він миттєво освіжає і надзвичайно бадьорить – його ефект можна порівняти з відчуттями від келиха лимонного фрешу у спекотний день. Шикарний шлейф, хороша стійкість і при цьому помірна гучність дозволить використовувати одеколон з будь-якого випадку: як в офіс навесні та влітку, так і як аромат для відпочинку, прогулянок, філософствування та особистих зустрічей.

Несподіваний нюанс звучання полягає в тому, що прекрасна половина людства реагує на цей аромат настільки зацікавлено, що власнику цього ароматичного, терпкого, пряного фужера з квітковими та бальзамічними нюансами дістанеться не лише щедра порція компліментів! Будьте готові, що ваша половинка стане використовувати його як унісекс-варіант для себе, пробуджуючи власну і вашу фантазію.

Історія аромату

 

Бренд Jo Malone названий на ім'я своєї засновниці Джо Мелоун – талановитого косметолога та просто креативної людини з чудовою фантазією та яскравим парфумерним талантом. Свого часу Джо стало «тісно» у її професії і захотілося експериментів: так у 1990-94 роках з'явилося спочатку ароматне масло для ванн, потім перші парфумерні композиції, а незабаром про талановиту Джо заговорив увесь бомонд Лондона. Незабаром вона отримала привабливу пропозицію від б'юті-корпорації Estee Lauder і стала творити під її початком - так розумниця Джо заощадила собі час і зусилля, які витратила б на маркетинг, і з головою поринула в творчість - свій улюблений процес.

Одеколон Amber & Lavender став подарунком Джо до дня народження улюбленого чоловіка, який дуже підтримав її морально і фінансово на етапі становлення бренду. Композиція з'явилася 1995-го, це був один із перших її творчих експериментів – і, як показав час, дуже вдалих.

Характерно, що практично всі аромати від Jo Malone можуть доповнювати і химерно поєднуватись один з одним, тому шанувальники бренду нерідко збирають всю колекцію, щоб створювати власні дивовижні композиції.

Фірмовий стиль, створений дизайнерами для флаконів Jo Malone, простий і водночас вишуканий: класична форма фіалу з прозорого скла та масивна срібляста кришка – стильно та елегантно.

 

Jo Malone Amber & Lavender – ідеальний чоловічий фужер

Композиція ступає виразним, прямолінійним, яскравим акордом цілого поля лаванди, чий аромат вишукано доповнений терпкою гіркуватістю бергамота та освіжаючою м'ятною прохолодою.

Ноти «серця» звучать гострим пряним дуетом спецій – гвоздики та кориці, витончено відтінених кришталевим мотивом весняних конвалії.

База композиції зігріває теплом амбри, що манить, особливо виразним на тлі бальзамічно-смоляного відтінку мирри і пряного, привабливого акценту пачулі.

Незважаючи на те, що одеколону вже понад два десятки років, він незмінно актуальний. Купити Jo Malone Amber & Lavender в Україні ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де зібрані всі найгідніші та найцікавіші пропозиції світових брендів.