0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cerruti 1881 Signature pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cerruti 1881 Signature Pour Homme Парфумована вода
Немає у наявності

Cerruti 1881 Signature Pour Homme – елегантність та витонченість



Cerruti 1881 Signature Pour Homme – шкіряний аромат для чоловіків. Нотки парфуму обволікають чуттєвим теплом, підкреслюючи стильний образ свого власника, його природну харизму та чарівність. Композиція створена для сильних і впевнених у собі чоловіків, які звикли ставити для себе нові цілі та досягати їх, незважаючи на жодні перешкоди. Елегантний парфум ідеально доповнить ваш образ на ділових зустрічах, романтичних побаченнях та урочистих заходах.


Історія аромату

Сьогодні Cerruti відома як марка шикарного одягу, аксесуарів та парфумерії, але починалося все з невеликого підприємства, створеного у 1881 році братами Черруті. Їхня компанія займалася випуском вовняних тканин високої якості. Набагато пізніше, у 1950-х роках, коли фірмою вже керував спадкоємець Ніно Черруті, почалося виробництво одягу. Талановитий модельєр випускав вбрання, в якому з'являлися голлівудські зірки у фільмах та на килимових доріжках.

У 1970-х роках з'являється новий напрямок діяльності компанії – виробництво парфумерії. Колекція Cerruti налічує понад 30 різнопланових ароматів для чоловіків і жінок, серед яких навіть найдосвідченіший гурман підбере варіант собі до смаку.

Cerruti 1881 Signature Pour Homme був випущений у 2017 році, його автор – Nadege Le Garlantezec. Особою рекламної кампанії став Andres Velencoso Segura – відома європейська модель.


Cerruti 1881 Signature Pour Homme – глибина та чуттєвість

Верхні ноти починають яскраво розкривати об'ємне звучання композиції. Пряно-гострий насичений аромат перцю доповнюють ледь вловимі відтінки мускатного горіха та гвоздики. Гіркий цитрусовий запах грейпфрута дарує відчуття свіжості та бадьорості. Солодкувато-деревний аромат мускатного горіха грає сухими теплими пряними нюансами.

Середні ноти зливаються в важкій феєрії, що обволікає. Аромат шкіри асоціюється з розкішшю та благородством, з ним композиція набуває особливого розкішного звучання. Лабданум нагадує відтінки мускусу та амбри, він надає парфуму теплих чуттєвих відтінків. Кардамон грає нюансами евкаліпта та камфари з легкими лимонними тонами.

Базові ноти переплітаються у шикарному ароматному букеті. Пачулі розкривається пряними, смолистими, терпкими та гіркуватими мотивами. Мускусний аромат амбри з морськими відтінками посилює стійкість композиції та надає їй тонкого чуттєвого звучання. Перечний запах шивуса грає теплими деревно-терпкими мотивами. Аромат ветивера звучить трав'яно-димними нотками, доповненими солодкими відтінками.

Упаковка парфуму підкреслює чоловічий стиль: флакон та коробка виконані у чорних кольорах та прикрашені написом з назвою аромату.

Якщо ви хочете стати власником витонченої парфуми, радимо купити Cerruti 1881 Signature Pour Homme в інтернет-магазині La Grande, де ви можете оформити замовлення з доставкою або відвідати шоу-рум та забрати товар самостійно.