0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Narciso Rodriguez Narciso Rouge

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Narciso Rodriguez Narciso Rouge Парфумована вода
2 969 грн
Хіт
Narciso Rodriguez Narciso Rouge Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Narciso Rodriguez Narciso Rouge Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл + гель для тіла 75 мл)
Немає у наявності

Narciso Rodriguez Narciso Rouge - від пристрасного полум'я до тихої ніжності

 

Вражати, підкорювати, полонити, залишаючись у пам'яті надовго – ось завдання, посильне лише пристрасному та яскравому квітковому деревно-мускусному аромату Narciso Rouge від культового сучасного парфумерного будинку Narciso Rodriguez . Його зухвала та приваблива мелодія, складена з пудрових, деревних, рожевих, мускусних та бальзамічних акордів, миттєво розпалює полум'я пристрасті! При цьому він зберігає ніжність та жіночність, саме їх підкреслюючи як найкращі жіночі якості у своєї власниці.

Це чудовий вибір для осінніх, зимових та весняних денних образів. Він досить енергійний і ефектний для ділової обстановки - і в той же час дуже привабливий в момент побачень. Дивовижний парфум виділить у вас саме те, що ви хочете самі, немов ваша найвдаліша сукня! У ньому ви ніколи не забудете, що ви насамперед - Жінка, а оточуючі із задоволенням скасують це численними компліментами!

Історія аромату

 

Культова колекція, названа на честь засновника марення, дизайнера Наркісо Родрігеса, так лаконічно і звучно – Narciso – у 2018 році поповнилася жіночною, спокусливою та пристрасною композицією Rouge , насиченою неймовірною енергетикою, і одночасно дивовижно гармонійно. Над парфумованою водою працювали відомі майстри Nadege le Garlantezec та Sonia Constant – і варто сказати, що результат миттєво придбав тисячі захоплених шанувальниць!

Заслуговує на компліменти і фірмовий лаконічний, але нескінченно елегантний стиль кубічних флаконів впізнаваного дизайну – відмінної риси бренду. Треба віддати належне «Наркісо Руж» – він виглядає найяскравішим із усієї лінійки та миттєво приковує до себе увагу! Пропустити таку досконалість на полиці парф-бутика просто неможливо!

Купити Narciso Rodriguez Narciso Rouge в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Емоції та темперамент

Поєднання елегантності пудрових пелюсток ірису та чуттєвості оксамиту троянди з перших же секунд дарує невимовну насолоду! Більш гармонійного квіткового акорду, що розповідає головне про вашу жіночність, неможливо і придумати.

Більш романтичні моменти про вас повідають ноти «серця», де панує безмежна приваблива чарівність мускусу в обрамленні чудових білих квітів: трепетного солодкого апельсинового кольору (флердоранжа) та чуттєвої туберози.

А головний секрет володарки цього чарівного флакона таїться у фіналі: він розповідається важким пошепки дерев'яних нот смолистого білого кедра, вершкового сандала і димного ветивера, обсипаних сонячними іскорками ванілі, з пряним зеленим штрихом бобів тонка наполя.

Якщо ви є шанувальницею цих унікальних «кубиків» від Наркісо Родрігеса, вам неодмінно варто купити Narciso Rodriguez Narciso Rouge в інтернет-магазині La Grande - він може стати окрасою вашої особистої колекції!