0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elie Saab Girl of Now Shine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elie Saab Girl of Now Shine Парфумована вода
2 188 грн
Elie Saab Girl of Now Shine Парфумована вода (тестер)
90ml
2 306 грн

Елі Сааб - це популярний дизайнер одягу з Лівану, який прославився як неперевершений автор весільних та вечірніх туалетів. Його вбрання виготовляються з ексклюзивних тканин, декоруються натуральними кристалами та перлами, колекційним мереживом та ручною вишивкою. Це справжні витвори мистецтва, які одягають голлівудські зірки на червону доріжку чи світові знаменитості на офіційні та урочисті прийоми. У сукні від Elie Saab Холлі Беррі отримала заповітну статуетку Оскара, Наомі Воттс хизувалась на Каннському фестивалі, а Бейонсе збирала компліменти на нью-йоркській прем'єрі свого фільму.

З 2011 року будинок випускає власні парфуми. Girl of Now Shine - це вишукана композиція для жінок, представлена в 2018. Це друге видання в однойменній серії, над яким працювали автори оригіналу Домінік Ропьон (Dominique Ropion) і Софі Лаббе (Sophie Labbe) - версія, що більш інтригує, манить і ся. Вона допомагає своїй власниці розкрити природну красу та чарівність, підкреслити жіночність і гарний смак, вселяє впевненість у власній чарівності, налаштовує на позитив і дає можливість відчути себе найяскравішою зіркою будь-якого заходу.

Букет східно-квітковий, переливчастий, ігристий та витончений, приваблює неймовірною палітрою відтінків та віртуозним підбором компонентів, ретельно вибудуваною гармонією та неповторною грою на шкірі. Це майстерне втілення чуттєвості, спокуси та легкості, звабливий і привабливий аромат, що додає кокетливого блиску очам і вмить покращує настрій. Він солодкий і трепетний, приваблює в чаклунські сіті, немов яскраві вогні безтурботних метеликів, оточує чарівною аурою золотого світла, розсипаючись на міріади сонячних іскорок.

Відкривають чудову піраміду енергійні переливи стиглих фруктів. Задерикуваний мандарин спокушає соковитою м'якоттю, ананас дарує чарівну тропічну насолоду, а груша додає звучанню витонченості. Соковиті плоди грайливо мерехтять на тлі різнокольорових пелюсток. Вишукана гіркота мигдалю та пікантні фісташкові акценти чудово врівноважують медову негу жасмину та ілангу, щоб потім змінити найлегший пудровий серпанок флердоранжу та ірису. Граціозні пелюстки кружляють у чарівному танці, захоплюючи свою володарку в просто запаморочливий вихор емоцій. Поступово пишні бутони осідають на повітряну підкладку з апетитної ванілі, щоб повільно розтанути в затишних і лагідних обіймах бархатистих пачулі.

Парфумована вода нескінченно жіночна та елегантна, інтригуюча та приваблива, полонить проникливою грацією та чудовим багатством відтінків, підходить як для денного, так і для вечірнього образу. Вона буде доречна на побаченні та вечірці, урочистому заході чи театральній прем'єрі. Розфарбує світ навколо сяючими фарбами, підкреслить неповторний стиль та добрий смак своєї власниці. Як і перший аромат, композиція оформлена в округлий флакон із прозорого скла із золотистою кришкою у формі циліндра та квітковим декором біля шийки. Купити Elie Saab Girl of Now Shine можна в інтернет-магазині La Grande.