0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

парфумерія Ghost Serenity

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ghost Serenity Туалетна вода (тестер)
100ml
3 289 грн

Ghost Serenity - Безтурботність юності

 

Мабуть, немає аромату більш чарівного і чарівного, ніж Ghost Serenity! Він не схожий на жодний парфум у світі, і якщо вам пощастило хоча б раз вдихнути ці ельфійські чари з зеленого флакона, ви не розлучитеся з ними ніколи! Миттєвість - і ви вже в зеленій лісовій гущавині, на березі озера, де плескається прохолодна, кристально-чиста вода, на поверхні якої плавають латаття і срібляться відблиски від сонячних променів, що проникли крізь мереживні крони дерев. У хмаринці цього парфуму легко відчути себе лісовою німфою, ефемерним духом, баченням – примарною істотою, якої ніколи не торкнуться час, смуток та клопіт. Це еліксир вічної молодості – безхмарної та безтурботної!

Квіткова дерев'яно-мускусна композиція стане вашою ідеальною супутницею навесні та влітку, переливаючись відтінками зелені, квітів та свіжості з цитрусовими іскорками. Незрівнянний шлейф збере вам неймовірну кількість компліментів, а достатня для літа стійкість порадує вас упевненістю в бездоганності створеного вами образу протягом усього дня.

Історія аромату

 

«Безтурботність» - один із найперших і при цьому найвдаліших парфумів модного будинку з давньою незвичайною історією. Марка жіночого одягу з містичною і поетичною назвою «Фантом» або «Бачення» з'явилася ще в 1984 році, коли молодий британський модельєр Таня Сан запропонувала світським жінкам струмені, що летять і винятково жіночні вбрання для вечірніх заходів та романтичних моментів. У її чудових сукнях з'являлися такі безперечно стильні красуні, як Ніколь Кідман та Хелена Крістенсен – символи жіночності цілої епохи, а знаменита топ-модель Сінді Кроуфорд позувала в них модним фотографам.

2000 року дебютував перший парфум цієї марки, а 2003 року Serenity створив великий маестро парфумерії Мішель Альмайрак. Флакон для цього магічного аромату був обраний схожим на бульбашки з чаклунськими зіллями минулих століть: усередині скляного фіалу хлюпається блакитно-зелена магія.

І хоча в даний час цей дивовижний парфум, на жаль, вже знятий з виробництва, ще є місця на планеті, де він доступний для продажу: купити Ghost Serenity в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande - це справді унікальний шанс включити у свою колекцію аромат, якого вже не буде ніколи, і подібного до якого просто не існує!

 

Ghost Serenity – чари ельфійських квітів

Першими з'являться перед вами зелені тони – свіжі, світлі, немов усипані крапельками світанкової роси. Їх чудово доповнює соковитий і терпкий бергамот, а виразності вступу надає акценту коріандру.

Найяскравіші ноти чекають на вас у серцевому акорді: це чудове тонізуюче тріо зеленого чаю, кришталевого конвалії та хвилюючого півонії – тонкі та вишукані аромати весняного саду або прохолодного літнього лісу, на сонячних галявинах якого ростуть чаклунські квіти.

Враження посилює фінальний акорд, де чутний дубовий мох, що переплітається з відтінками свіжого сіна і солодкої молодої трави, - їх дарують боби тонка, а мускус і амбра надають всій композиції дивовижну і при цьому приховану чуттєвість.

Вам, безумовно, варто купити Ghost Serenity , якщо хочеться огорнути себе аурою легкості, чистоти, молодості!