0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Signature for Men

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Signature for Men Туалетна вода
Немає у наявності

Kenzo Signature for Men – мужність у стилі Кензо

Хата Kenzo представив до свого сорокарічного ювілею знаковий парфум, що вийшов обмеженим тиражем. Signature for Men – квінтесенція концепції чоловічих ароматів цього бренду – елегантний, шляхетний, сповнений природного шарму та справжньої маскулінності.

Цей дерев'яний пряний парфум чудово доповнить вигляд сучасного, стильного чоловіка, що стежить за модою, - чудово поєднуючись як з дорогим діловим стилем і серйозною обстановкою офісу, так і з повсякденним casual, витриманим у хорошому смаку та складеному з якісного брендового одягу.

Аромат не диктує вам переваг за віком, часом чи сезоном: якщо він дійсно гармонує з вашою особистістю, вам буде комфортно в ньому абсолютно в будь-якій ситуації!

 

Історія аромату

 

Туалетна вода Signature for Men , створена Christine Nagel у 2012-му, присвячена всій творчості модного будинку Кензо, і тому втілює його історію, увібравши всі знакові елементи спадщини його парфумерів.

Бренд, заснований Кензо Такадою, французьким модельєром з японським корінням, у 1972-му, свій перший парфум представив у 1978 році. Це був зухвалий чоловічий King Kong – а сам модний будинок на той час називався Jungle Jap (звичний нам товарний знак Кензо був зареєстрований лише 1980-го). Естетика та символізм джунглів, вільний нонконформістський стиль одягу та аксесуарів цього модного будинку знайшов своє відображення і в перших його ароматах – у знаменитій Jungle Collection та її фантазійних флаконах зі слоном та тигром, що стали емблемою бренду.

Згодом етномотиви та природність, природна спрямованість ароматів та їх дизайну не тільки збереглися, а й чудово еволюціонували, подарувавши світові такі шедеври, як Kenzo Homme (1991), L'?au par Kenzo (1996), а ближче до кінця минулого століття та в новому тисячоліття, після того, як бренд був куплений в 1993 році концерном Луї Віттон (LVMH), бестселерами стали Flower by Kenzo (2000), Amour (2006), Kenzo World (2016) та низка фланкерів Flower, Kenzo Homme та L'?au par Kenzo.

Вся велика колекція ароматів даного бренду зібрана нами в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція - купити Kenzo Signature for Men тут легко, швидко та комфортно: вам гарантована як економія часу, так і демократичні ціни.

 

Kenzo Signature for Men – оригінальна сучасність чи елегантна класика?

Лімітований випуск туалетної води досить лаконічний за складом, але надзвичайно багатий у звучанні. Він поєднує у собі класичні рішення та трендові мотиви, і тому лише вам вирішувати, яку стилістику образу вибрати під цей аромат.

Парфум представляє збій химерний мікс запашних квітів лабдануму, цілого калейдоскопа пряних орієнтальних спецій та шляхетної мужності деревного тандему – смолистого, теплого кедра та багатогранного ветивера з його димними та темно-шоколадними нюансами.

Якщо ви шукаєте незвичайний, але актуальний чоловічий парфум, який порадує вас своєю універсальністю та особливим шармом, вам безумовно варто купити Kenzo Signature for Men – він дійсно вміє як розташовувати до себе, так і дивувати!