0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Aqua Kenzo pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Aqua Kenzo pour Femme Туалетна вода
Немає у наявності
Kenzo Aqua Kenzo pour Femme Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Kenzo Aqua Kenzo pour Femme - Аромат сонячного літнього дня!

Якщо ви давно шукали життєрадісний, яскравий, простий і солодкий літній парфум, який відчувається свіжим не тільки як аромат, що бадьорить і тонізує, але і як нова, незбита композиція – ваші пошуки закінчені, ідеальна новинка перед вами! Будинок Kenzo презентує Aqua Kenzo pour Femme – квітково-фруктову мелодію літа, складену з акордів цитрусів, зелені, насолоди та відмінного настрою!

Такий парфум стане вашим вірним супутником на весь сезон, він буде чудовим вибором як повсякденний аромат, який ідеально поєднується зі стилем Casual і Sport - в ньому можна вийти на пробіжку в парк, відправитися на пляж, на дачу, на прогулянку, на зустріч з друзями і подругами, навіть в офіс або на побачення - він доречний скрізь: освіжаючий, м'який, легкий - і водночас бадьорий: справжнє невичерпне джерело оптимізму!

Джинси, топ і зачіска-хвостик - або ж шифонова спідниця, що струмує, в романтичному стилі - він поєднується з чим завгодно, дозволяючи бути головною саме своїй володарці, не диктуючи їй правил поведінки і не зобов'язуючи ні до чого. Якщо хочеться відпочити душею, це чудовий варіант на літо!

Історія аромату

 

Бренд Kenzo представив цей твір у травні 2018-го якраз до відкриття літнього сезону. Аромат вийшов у парі з чоловічою версією – такою ж легкою, оптимістичною і навігаючою настрій подорожей та релаксу.

Автором композиції стала Луїза Тернер, натхненна атмосферою відпустки на тропічних островах. Квіти, фрукти, сонце та безтурботність – ось девіз цієї туалетної води!

Незважаючи на те, що аромат призначений для літа і лежить близько до шкіри, він має дуже непогану стійкість, що стало його однозначним плюсом, адже парфумерія для теплого сезону зазвичай така вітряна - в буквальному сенсі злітає зі шкіри за годину-другу. Цей аромат порадує вас красою свого звучання цілий день, ну а для вечірньої програми ви напевно зумієте підібрати щось інше: в колекції будинку Kenzo так багато цікавих ароматів! Ми зібрали їх в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете легко купити Kenzo Aqua Kenzo pour Femme як он-лайн, так і познайомившись із туалетною водою ближче у нашому затишному шоу-румі.

 

Kenzo Aqua Kenzo pour Femme – зроби своє літо щасливим!

Аромат з першої ж секунди тішить, бадьорить, тонізує! Фруктово-цитрусовий мікс запашної малини, стиглих мандаринів та соковитих лимонів нагадує ранковий фреш, з якого починається ваш ідеальний день!

«Серце» композиції переносить нас у квітучий, пахучий сад, де розпустилися важкі магнолії, вітер розносить романтичні пелюстки жасмину, а троянди захоплюють своєю оксамитовою жіночністю. Зелені ноти та тонкий аромат яблук додають звучанню свіжості, а молекула гедіону створює морську атмосферу, даруючи водну прохолоду.

База туалетної води – це принадна аура ванілі на красивій дерев'яній підкладці з теплого кашмірського дерева, вершково-м'якого сандала та димно-щоколодного ветивера – чудове тріо! Штрих пачулі у фіналі надає звучанню чуттєвості, а шлейфу – привабливості.

Якщо цього літнього сезону ви ще не знайшли свій аромат, неодмінно варто купити Kenzo Aqua Kenzo pour Femme - Він не розчарує вас ні на мить!