0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Arabesque Perfumes Kohel

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

50ml
3 258 грн
Arabesque Perfumes Kohel Духи (тестер)
2 848 грн

Модний бренд Arabesque Perfumes стрімко увірвався у світ нішевої парфумерії та миттєво завоював величезну популярність. Секрет такого приголомшливого успіху полягає у віртуозному вмінні поєднувати багатовікові традиції з інноваційними розробками та сучасними трендами. Продукція створюється провідними фахівцями із ретельно відібраної сировини. Всі інгредієнти виключно високої якості, багато молекул розробляються ексклюзивно для торгової марки, що забезпечує чудове багатство відтінків, ексклюзивність, феноменальну стійкість і запаморочливий шлейф творів. Продукти бренду втілюють захоплюючу розкіш Сходу, не стала винятком і серія Black Collection , представлена у 2017 році. До неї увійшли два унісекс-видання, автором яких став Мирослав Пєтков (Miroslav Petkov).

Kohel - це вишуканий східний букет, що ідеально підходить для зимового сезону. Він теплий і пряний, зігріваючий і звабливий, забезпечує чудове почуття затишку, оточуючи свого володаря невидимою вуаллю кашемірової. Він пестить, як обійми коханого, і тішить складною грою відблисків на шкірі. Композиція чуттєва і насичена, вона адресована натурам успішним і елегантним, які знають собі ціну і люблять підкреслювати свій унікальний стиль і яскраву індивідуальність. Виділятися у натовпі та привертати до себе зацікавлені погляди їм допомагає чарівний аромат.

Відкривають його соковиті акорди грайливих цитрусів, представлені в несподіваному обрамленні м'яти. Трав'янисто-фруктовий старт приємно лоскоче рецептори і захоплює своєю динамічністю. Життєрадісні та позитивні відблиски інтригують і манять багатогранними переливами, щоб потім змінитись гурманською трояндою. Садова красуня потопає в тягучих хвилях карамелі та ванілі. Її медове пахощі доповнено анісово-лакричними вкрапленнями і хвилюючим уяву оксамитом кориці. Розсип дорогоцінних спецій мірно поблискує на тлі бордово-червоних пелюсток, захоплюючи просто неймовірною палітрою відтінків.

Витончена квіткова солодкість, приправлена темпераментними акцентами пекучих прянощів, красиво грає в обрамленні вишуканих шкіряних нюансів, щоб потім розчинитися в шовку білого мускусу, що повільно опадає на сонячну підкладку з переливчастої амбри. Таке поєднання звучить особливо благородно та імпозантно, розсипається міріадами сліпучих вогників та приваблює своєю елегантністю, ідеальною злагодженістю компонентів, ретельно вибудуваною гармонією, складним та багатим розкриттям.

Парфуми стануть вдалим доповненням денного або вечірнього ансамблю. Він хвилюючий і гіпнотично привабливий, обволікаючий і зігріваючий, таємничий і спокусливий. Підходить для вечірок та офіційних заходів, побачень та урочистостей, прийомів та свят.

Придбати Arabesque Perfumes Kohel в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.