0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Esprit de Gingembre pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Esprit de Gingembre Pour Femme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Angel Schlesser Esprit de Gingembre Pour Femme – аромат чуттєвих і яскравих жінок

Туалетна вода Angel Schlesser Esprit de Gingembre Pour Femme – парфум, який без зайвих слів може розповісти про свою власницю. Це розкішний, багатогранний аромат, здатний надати жіночому образу ніжності та незвичайного магнетизиму.

Розкривається букет свіжими іскристими цитрусовими нотками рожевого грейпфрута, терпкого бергамота та солодкого танжерину.

Серце парфуму пряне і гаряче, запашне запашним білим перцем, що створює об'ємне звучання зі східним колоритом. Імбир наділяє композицію інтенсивним, чуттєвим відтінком. Його гіркуватість чудово поєднується з акватичним, терпкувато-солодким ароматом лотоса.

База туалетної води гармонійно виткана із природних, чистих ароматів. Дубовий мох надає композиції зеленого, свіжого, землистого відтінку. Запах благородного білого кедра залишає відчуття тепла та затишку. Натуральний афродизіак – біла амбра – посилює силу тяжіння парфуму, робить його більш сексуальним.

Характер аромату

Композиція відноситься до групи квіткових дерев'яно-мускусних. Експерти рекомендують купити Angel любителям свіжих, легких ароматів, в яких вловлюються пряні та цитрусові нотки, домінують дзвінкі акорди ніжних суцвіть та теплі аромати свіжого деревного спила.

Завдяки цитрусовому тріо на старті, туалетна вода дарує відчуття свіжості та чистоти з першого зіткнення з тілом. При повному розкритті композиції аромат ненав'язливо підкреслює вишуканий стиль своєї власниці. Увечері, коли настає час приємного романтичного спілкування, такий аромат стає вашою візитною карткою – її ніжне пахощі делікатно сповіщає про появу таємничої незнайомки та залишає після її відходу привабливий, загадковий шлейф.

Купити туалетну воду Angel Schlesser Esprit de Gingembre Pour Femme можна як подарунок для жінки з романтичним характером, любить свята та захоплюючі пригоди. Парфум створює настрій легкої ейфорії, але водночас надає образу своєї володарки гармонії та стану самовпевненості.

Історія парфуму

 

Angel Schlesser – всесвітньо відомий іспанський бренд, який голосно заявив про себе ще в середині минулого століття, випустивши колекцію одягу для чоловіків та жінок. Сьогодні торгова марка представлена не лише на показах моди. Під ім'ям Angel Schlesser виготовляються купальники, елітна біжутерія та аксесуари. Ідея створити лінію парфумерії виникла у засновника будинку моди Анхеля Шлессера у 2000 році. Майстер хотів за допомогою ароматних нот підкреслити шик та вишуканість жіночих костюмів, виконаних у класичному стилі мінімалізму.

Туалетну воду Esprit de Gingembre Pour Femme створили у 2007 році відомі іспанські парфумери спеціально для колекції ділових костюмів. Легкий аромат, що інтригує, може підняти будь-яку жінку, навіть якщо на ній немає дорогих прикрас.