0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Eternity Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Eternity Intense Парфумована вода
Немає у наявності
Calvin Klein Eternity Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Calvin Klein Eternity Intense - Романтичний аромат закоханості

 

Усі шанувальники шедеврального твору Calvin Klein Eternity зможуть насолодитися тепер його версією Intense у максимально чуттєвому, насиченому жіночністю форматі. Цей варіант «вічності» вам сподобається ще більше, адже він божественно красивий, химерно поєднавши акорди пудрових ірисів і ванілі, дерева і землі, квітів і мускусу, фіалок і фруктів.

Його м'яке, жіночне, нескінченно привабливе звучання огорне особливим шармом в холодному сезоні і зігріє своїм обволікаючим, затишним теплом. Це – немов авторська вечірня прикраса, яка розповість про ваш характер більше, ніж будь-яке ексклюзивне вбрання або дорогі аксесуари.

Це – дивовижна ідея для подарунка тонким цінителькам краси!

Трохи історії

 

Ця «вічна» поема про кохання вперше захопила світ у 1988 році, коли було презентовано перше видання Eternity , обличчям якого стала американська актриса Крісті Тарлінгтон. Парфум став справжнім шедевром на багато років – досі він не лише не втратив актуальності, а й отримав гідне продовження у вигляді безлічі фланкерів з однойменної колекції, в якій зараз налічується більше видань, а прекрасна Крісті зі своїм чоловіком – актором та продюсером Едвардом Бернсом. – стали обличчям Вічності та уособленням кохання, яке не закінчиться ніколи.

У 2016 році вона поповнилася новим втіленням поняття Вічного кохання – блискучою композицією в варіації «Інтенс», яка відрізняється яскравішим, насиченішим звучанням, що більше підходить для вечора - Calvin Klein Eternity Intense .

Красивий флакон традиційної для цієї колекції витягнутої елегантної форми дизайнери пофарбували в аристократичний фіолетово-бордовий відтінок.

Вся лінія творів, об'єднаних темою «Вічність», представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Calvin Klein Eternity Intense можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Ірисова поема…

Композиція зачарує вас з перших миттєвостей, вкрадливо обійнявши за плечі м'якими дотиками оксамитового ірисового кореня, аранжованого зі свіжими переливами цитрусового бергамота з його терпкими деревними аспектами, а також водних нот, що струмують, дарують тонізуючу прох.

Серце твору зачаровує жіночною магією благородних пудрових ірисів, ніжної романтичної троянди та чудового замшево-фруктового османтусу з його гарними солодко-абрикосовими нюансами.

Остаточно ви закохаєтеся в цей парфум, вдихнувши чаклунську базу, де химерно переплелися аромати чуттєвого, сексуального мускусу, вершково-кремового сандалового дерева та найніжнішої, повнішої чарівності ванілі.

Чи збираєтеся на романтичну зустріч? Немає прикраси краще, ніж цей хвилюючий аромат: варто купити Calvin Klein Eternity Intense в інтернет-магазині La Grande, і ви будете оповиті вуаллю компліментів!